LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Privat festival i Asker

Privat festival i Asker

Alle pengene som samles inn via denne spleisen går uavkortet til artistene beskrevet i bildet, etter at vi har dekket inn våre private kostnader.

Vi er en musikkinteressert familie som er spredd ut over hele landet, og som i alle år har hatt en årlig familieevent ved å dra på Tons of Rock festivalen. Først i Fredrikstad, og så i Oslo. 

I fjor ble ikke festivalen noe av på grunn av corona, så vi bestemte oss for å arrangere vår egen, lille private festival for familie, venner og venners venner i hagen vår her i Asker. Vi snekret sammen scene, skaffet utstyr og hadde to unge og lovende band som spilte for oss samme langhelg som Tons of Rock skulle ha vært. 

I år tenkte vi å gjøre det samme av samme grunner, men responsen vi fikk var over all forventning! Vi sitter nå derfor med hele ni band, som spiller for oss (og nabolaget.. hehe) helt gratis, fordi de elsker å spille, og fordi de synes konseptet vi har skapt her er noe de har lyst til å bidra til!

I fjor brukte vi trygd, feriepenger og det som var tilgjengelig av midler til å få til dette, og 36 personer hadde en FANTASTISK langhelg midt i coronapandemien. Vi gikk heftig i minus, men det var verdt det! Både bandene og publikum hadde en utrolig flott langhelg - noe som var svært kjærkomment for alle midt i pandemien.

I år har vi som sagt ni band, og det hadde vært fantastisk å fått dette til å gå rundt for en gangs skyld. Både for vår for egen del, men også for å kunne betale disse suverene artistene for jobben de gjør slik at de slipper å jobbe gratis! Man ville jo ikke leid inn en gratis snekker eller murer, og på samme måte tenker vi at det håndverket musikere leverer ikke bør leveres gratis! De fortjener lønn!!

Overskuddet av denne innsamlingen går i første rekke til å dekke inn våre private kostnader - kostnader som i stor grad er knyttet til mat osv til artistene. Vi gambler, og legger også ut for andre inntektskilder som t-skjorter og flerbruksmunnbind man kan kjøpe som suvernir etc, men når vi har dekket våre kostnader går HELE det resterende overskuddet til bandene - om det så blir 5 kroner pr band eller 5 000 pr band! 

*** Overskuddet deles likt mellom alle artistene! ***

Hvis dette viser seg å bli en suksess slik som i fjor, og vi får det til å gå rundt privat, kommer dette til å bli et offentlig arrangement i Asker neste år der alle vil ha mulighet til å komme. Da vil det isåfall ikke bli store headlinere, men heller unge og ukjente artister som kan vise publikum at de kan spille fletta av de gamle traverne vi er vant til! Det er SÅ mange talenter der ute som sjelden får vist seg fram på en ordentlig scene, og det har vi veldig lyst til å gjøre noe med! :-)

Så... støtt opp om dette, og vær med på å bygge opp et konsept som kan gagne både musikere og publikum neste år - og forhåpentligvis også i mange år fremover!!

Artistene i år finner du på bildet under, og vi har laget en spilleliste i Spotify med tre låter av hver artist i stigende rekkefølge fra torsdag til lørdag som du kan høre på her: https://open.spotify.com/playlist/79Ksk1fQhiAhdapCbAKnlK

Privat festival i Asker

7 100 kroner innsamlet

6 givere
Avsluttet 26.06.2021
14% av 50 000 kr
André Bendigtsen sitt profilbilde
Verifisert
André Bendigtsen mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
André Bendigtsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×