BLI MED Å SPLEIS PÅ NYE RAMSJØHYTTA
217 242 kr
425 givere
2 dager igjen

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

43% av målet oppnådd
217 242 kr43 % av 500 000 kr

BLI MED Å SPLEIS PÅ NYE RAMSJØHYTTA

Alle pengene som kommer inn går til å bygge nye Ramsjøhytta

Visste du at Trondhjems Turistforening skal bygge ei ny hytte til deg på vår kanskje aller fineste tomt? Det er ved Ramsjøen i Sylan. Vi har det meste av finansiering på plass, men trenger fortsatt noen midler for å komme i mål. Derfor håper vi at du også vi bidra litt, slik at vi sammen får dette til. Bildet over viser hvordan den nye Ramsjøhytta skal bli. På bildet under er det dugnadsfolk som river og klargjør til bygging.

Vi har laget en spleis for at det skal være enkelt å gi et beløp. Du velger selv hvor stort dette skal være. Etter at du har gitt ditt bidrag kan du gjerne dele denne spleisen og utfordre andre turfolk til å bidra til at den nye Ramsjøhytta kan bygges.

Det er selve hovedhytta på Ramsjøen som er helt nedslitt og dårlig fundamentert, og må derfor erstattes med ei helt ny hytte. Ditt bidrag vil være med å sikre at vi sammen får bygd ei ny turisthytte med robuste, miljøvennlige og bærekraftige løsninger som skal gi grunnlag for gode turopplevelser i årene framover. Prosjektet har vært gjennom en lang prosess der vi har vektlagt å ha en god og ryddig dialog med alle aktører i området. Kommunen, reindrifta, grunneiere, verneforvaltninga og folk i Tydalen har alle bidratt med innspill som har gitt gode løsninger som alle har sluttet opp om.

Det hadde derfor vært helt topp om du også vil hjelpe til med å realisere nye Ramsjøhytta, til felles glede.

Få navnet ditt på takkeplaketten

På nye Ramsjøhytta kommer vi til å sette opp en plakett der vi takker alle bidragsytere. Spleiser du, får du navnet ditt på denne plaketten. (Velg anonym giver om du ikke vil med på plaketten) Ingen beløp vises.

Tusen takk til disse som allerede har bidratt: SpareBank1 smn, Nordenfjeldske Bykreditts stiftelse, Norsk varme, Rindalshytter, GETEK, Tydal Kommune (Tydal Næringsfond) og Klinngenbergs gave.

Opprettet av
Trondhjems Turistforening

VerifisertJonny Nils Remmereit er ansvarlig for spleisen

Pengene utbetales til

Orgnr. 979 469 241

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Jonny Nils Remmereit er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×