LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for ØHIL Fotball J2008
Alle Henda

Søknadsperioden til kampanjen «Alle Henda» er over. I løpet av juni vil SpareBank 1 Østlandet dele ut inntil 10 millioner kroner for å få frivilligheten i gang igjen.

Les mer om Alle Henda

SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 20 000 kr

ØHIL Fotball J2008

Alle midlene som samles inn vil vi investere i jentene, i treningsleirer, fysikalsk-veiledning , sosiale samlinger og legge til rette for at alle blir sett og gitt den støtten de trenger.

Kjære (fotball)venner, våre 75 fantastiske 13-års jenter trenger din hjelp!

Etter litt over ett år med nedstengninger og en turbulent tid for mange, ser det nå endelig ut til å gå mot lysere tider. Det har vært skrevet mye om at frafallet i idretten er stort, i visse grupper på kritiske nivåer, men her har vi bevist at det er mulig å gå mot strømmen.

Etter en kort nedstengning før påske i 2020, kom alle skolelagene våre raskt i gang med koronavennlige treninger, først med digitalt guidede treninger hjemme, så treninger på feltet med god avstand og mye tekniske øvelser.  Etter hvert fikk vi sommeren 2020 også lov til å spille en halv runde med seriekamper, noe alle 78 jentene satte umåtelig stor pris på.

Etter sommersesongens slutt kom den tiden mange fotballtrenere og klubber frykter, sammenslåing av de etablerte skolelagene til en ny stor fellesgruppe og også oppstarten av vinteridrettene, hvor stort ville frafallet i denne gruppen bli? 

Nok en gang kom beviset på at vi gjør noen riktig, hele 67 av jentene ble med på vinter treningene, selv om mange av de også driver med andre idretter (som vi heier på). Vi satte i gang en ny periode med koronavennlige treninger, fikk avlyst vinterserien, og fikk mye dårlig fotballvær, men alle sto i det.

Nå er vi endelig klar for en ny sommersesong, dette året også redusert til halv runde med seriekamper.

Vi stiller denne sommersesongen med hele 5 lag i serien, i 1,2 og 3 divisjon samt OBOS-cup. Per dd er vi 75 jenter (noen få har dessverre mistet motivasjonen og nye har komme til i løpet av denne perioden), vi er 5 klubbtrenere og 12 foreldretrenere. Største jenter 08-årgangen i ØHIL, Bærum og muligens i Norge. Vi planlegger å delta på 2 store norske cuper/turneringer samt ett par mindre cuper, treningsleir og ha mye sosialt for jentene.

Vi vet at frafallet innen idretten er høyt. I følge Ungdata slutter 60% med idrett før de er 18 år. De som slutter tidlig med organisert idrett blir langt mindre fysisk aktive og trener langt mindre enn de som fortsetter. Ungdata sier også at ungdom som driver med idrett, trives bedre på skolen og er mer fornøyd med foreldrene sine enn annen ungdom. Foreldrenes støtte betyr mye for hvorvidt ungdom blir værende i organisert idrett både tidlig og sent i tenårene.

Vårt hovedmål er derfor å få med fleste mulig lengst mulig. Med dette som mål trenger vi å videreutvikle det gode tilbudet vi har fra de som trener kun 1 gang i uken, og til de ivrigste

De neste årene vil bli de viktigste, der jentene endrer seg mye fysisk og mentalt. Før denne sesongen slo vi som nevnt sammen 5 skoler til en gruppe. Vi har klart å opprettholdt treninger tilpasset pandemi-restriksjoner, men sosiale aktiviteter for å bygge følelse av tilhørighet for hele denne store gruppen har vært vanskelig. Vi vil prioritere å investere i treningsleirer og sosiale samlinger spesielt for å ta vare på de minst ivrige, men også investere i ett økt foreldreengasjement. Med fysisk utvikling gjennom pubertet og vekst trenger vi tilgang til fyskalsk-veiledning slik at vi får mer kunnskap til å tilpasse belastningen til hver enkelt jente.

Her er hvor vi trenger din hjelp. Vi foreldre legger ned enormt mange timers frivillig arbeid for å skaffe inntekter og å legge til rette samlingene for alle, men fordi vi er så mange jenter blir det store summer når vi skal dra på leire og benytte oss av fagekspertise. Eksempelvis koster en treningsleir for hele gruppen, med alt inkludert, fra 150 000,- per uke. Disse summene er det umulig for oss i dagens situasjon å få inn via dugnader og loddsalg. Vi ønsker å gi muligheter til alle uavhengig av familiens økonomiske situasjon.

Bidrar du har du kanskje hjulpet oss med å skape den fremtidige beste læreren, sykepleieren, app-utvikleren, miljøforkjemperen eller kanskje en ny statsminister. Uansett hva de blir har dere hjulpet oss med å sette spiren for det gode omtenksomme medmennesket. Bedrifter som støtter oss kan få logo på klærne våre!

- Fordi det er gøy. Takk for din støtte!

ØHIL Fotball J2008

20 900 kroner innsamlet

6 givere
Avsluttet 12.07.2021
8% av 250 000 kr
Givere (900 kr)SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 20 000 kr
ØVREVOLL HOSLE IL sitt profilbilde
ØVREVOLL HOSLE IL mottar pengene
Fotball J2008 sitt profilbilde
Fotball J2008
Verifisert
TOMMY ROGNSTAD står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
TOMMY ROGNSTAD er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×