LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for GEIR GÅR FOR LEEDS

GEIR GÅR FOR LEEDS

Alle penger går uavkortet til gode formål i Leeds.

Geir Rishaug skal gå fra Svolvær til Narvik etter å ha tapt veddemål om Patrick Bamford scorer 17 mål eller mer. 11 minutter før hele sesongen ble avsluttet i siste serierunde puttet Leeds-spissen - ja, nettopp - sitt 17. mål....

Leeds-supporteren Geir står ved sitt ord og skal nå gå 220 kilometer. Ikke alt i ett strekk, men i form av flere turer som til sammen blir hele strekningen.

LUSCOS - Leeds United Supporters Club of Scandinavia - er sammen med Geir på denne reisen. Vi ønsker å rulle kroner til veldedige formål i Leeds. 

Utfordringen til alle Leeds-tilhengere er å gi minst en krone pr. kilometer Geir går i sommer, som blir 230 kroner. Gi gjerne mer!

Pengene som kommer inn vil gå uavkortet til "Leeds Fans Food Bank" og "Simon On The Streets", som er to organisasjoner som gjør viktig arbeid for utsatte grupper i Leeds. Begge organisasjoner har en forbindelse med Leeds United - og er tidligere støttet av norske fans og LUSCOS.

For å sparke det hele i gang gir LUSCOS 10 kroner pr. kilometer. 2.300 kroner er satt inn på Spleis’en som første bidrag fra Leeds-felleskapet i Skandinavia.

Da gjenstår det å se om Leeds-folkets hjerter er like stor som Geirs kjeft og pågangsmot. Målet er å rulle inn minst 200.000 kroner frem til seriestart 14. august.

Du kan følge Geirs turer mot Narvik og 220 kilometer-målet, samt om denne innsamlingen, på LUSCOS' Facebook-side

Marching on Together! 

GEIR GÅR FOR LEEDS

206 250 kroner innsamlet

869 givere
Avsluttet 16.08.2021
103% av 200 000 kr
LUSCOS sitt profilbilde
LUSCOS
Verifisert
Kjell Bjørn Vinje står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Kjell Bjørn Vinje er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×