LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hund i Fokus Drømmestedet

Hund i Fokus Drømmestedet

Alle pengene som samles inn går til kjøp av egnet eiendom for å kunne drive og videreutvikle Hund i Fokus hundeskole

Hei, og takk for at du titter innom!

Vær med og bidra til at den superdyktige eieren av Hund i Fokus, Nina Haaland, kan kjøpe et egnet sted å flytte til - og videreutvikle hundeskolen sin!

Hvem er Nina Haaland og Hund i Fokus?

Nina Haaland er utdannet hundeinstruktør, hundepsykolog og ble i 2017 Norges første NAS-sertifiserte adferdskonsulent på hund. Hun er også sertifisert Fear Free trener og Control Unleashed Instruktør.

Nina etablerte hundeskolen Hund i Fokus i 2001. Den første tiden ble hundeskolen drevet på deltid med 1 - 3 kurs i uken. Samtidig utdannet Nina seg videre innen hund, samt jobbet ca. 50% utenom for å tjene til livets opphold. Fra mars 2004 har Hund i Fokus vært en heltidsjobb for henne og til tider mer enn det.

Hund i Fokus baserer alle kurs og privattreninger på positiv forsterkning. Det skal være morsomt og lærerikt for både hund og fører. I de fleste kursene brukes klikkertrening.

Bakgrunnshistorie for Spleisen:

Det har vært tøft å drive hundeskole de siste årene. Da hunde-Norge, grunnet alvorlig sykdom blant hunder, ble stengt ned høsten 2019 startet hun opp med onlinekurs. Da Covid-19 bare noen få måneder senere stengte ned all aktivitet våren 2020, meldte behovet seg for et bredere online tilbud. Nina ble nødt til å tenke nytt for at bedriften skulle overleve, og hun lanserte i 2020 en Hund i Fokus Medlemsportal. Som medlem får man tilgang på alt av Hund i Fokus' onlinekurs, artikler, online foredrag med mer.  

Hund i Fokus har holdt til på et småbruk i Øvre Eiker, hvor Nina m/familie også har hatt sitt hus. Grunnet en endring i livssituasjonen, har Nina nå raskt måttet finne seg et midlertidig sted å bo. Der er det dessverre ikke spesielt egnet å drive hundeskole, og det er heller ingen muligheter for å utvide og videreutvikle bedriften.

Hund i Fokus drives i hovedsak av Nina alene, og både hun og bedriften prøver nå å stable seg på beina igjen. Hun satser stort på Medlemsportalen, og håper denne kan gi en stabil og fast inntekt i fremtiden. Hennes store drøm er også å kunne drive kursvirksomhet med mulighet for overnatting. Til dette trenger hun et egnet sted. Et sted hvor hun kan bo, og drive Hund i Fokus. Et sted hvor hun kan invitere til kurs, og tilby overnatting. Et sted med god uteplass, hvor det er godt å være både hund og menneske. 

Dette ville vært et godt tilskudd til enhver bygd! Det ville også være et fantastisk flott tilbud for alle hundeeiere som vil lære noe nytt, og gjøre noe gøy sammen med hunden sin.

Dessverre er drømmen hennes større enn inntekten og bankkontoen akkurat nå. Derfor setter jeg i gang denne Spleisen, for å forhåpentligvis kunne hjelpe henne et godt stykke på vei mot hennes store drøm for bedriften hennes, som hun brenner så sterkt for. Nina har i flere år hatt en støttekonto, hvor hun gir hundeeiere som sliter økonomisk, muligheten til å få hjelp med hunden sin. Gjennom denne kontoen kan hun tilby konsultasjoner, adferdshjelp, kurs og privattimer, og er opptatt av at alle skal få hjelp, uavhengig av økonomi. 

Nå er det Ninas tur til å få noe tilbake, slik at hun kan drive bedriften videre, hjelpe flere hundeeiere og få muligheten til å skape et fantastisk tilbud til hund og eier. Jeg håper alle som har mulighet, vil være med å hjelpe, med enten stort eller smått. Alle monner drar!

På forhånd, tusen hjertelig takk!

Vennlig og takknemlig hilsen,

Renate Stålesen


Praktiske detaljer:

- Alle pengene som kommer inn settes inn på en egen "hundifokusdrømmen"-konto Nina har opprettet, og går uavkortet til kjøp av egnet eiendom hvor hun kan drive og videreutvikle Hund i Fokus. Skulle mot formodning Hund i Fokus måtte avvikles e.l før hun får kjøpt nytt sted, går pengene til Dyrebeskyttelsen Norge og FOD.

- Spleisen er satt til å løpe i maks antall tillatte måneder, som er 9 måneder.

- Se nedenfor for ulike belønninger man kan velge seg når man støtter Spleisen. Vi tar så kontakt med deg med en melding gjennom Spleis, for videre avtale. Dette fungerer også om man gir anonymt.

- Belønninger i form av kurs, kan måtte innfris først ved realisering av et nytt Hund i Fokus sted. Privattimer og konsultasjoner innfris etter avtale. Medlemsportal-belønninger innfris umiddelbart.

Hund i Fokus Drømmestedet

25 250 kroner innsamlet

40 givere
Avsluttet 21.03.2022
3% av 800 000 kr
Nina Haaland sitt profilbilde
Verifisert
Nina Haaland mottar pengene
Renate Stålesen sitt profilbilde
Verifisert
Renate Stålesen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Renate Stålesen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×