LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjerte for Leo - Sandnes

Hjerte for Leo - Sandnes

Hjerte til Leo - den beste operasjonen koster kr 60 000 men vi må ta den som er litt billigere slik at vi kan hjelpe han men ikke sette oss helt sky høye mål. All pengene blir brukt til Operasjon på Dyresykehus for Leo

Hjerte for Leo - 

Leo er en Malteser som er blitt 6 mnd. Kom til 2 Save Me for 2 uker siden. 

Leo har en lekkasje mellom lungearterien og aorta (hovedarterien). Dette fører til at mindre blod pumpes ut til kroppen, og heller blir pumpet tilbake til hjertet. Den økte returen av blod til hjertet, fører til at hjertet til Leo vokser, og ikke klarer å fungere normalt. Det blir som en ballong som man blåser opp for mye. 

 Leo vil ikke overleve mer enn et par måneder fra dags dato. Hvis ikke han få hjelp!!! 

Etterhvert som tilstanden utvikler seg, vil hjertet til Leo ikke klare å møte behovene til kroppen, og han vi utvikle hjertesvikt. Det vanligste første tegnet på hjertesvikt er hoste og vann på lungene. Leo kan også utvikle arrytmier (uregelmessig hjerte), og kan besvime. Medisinene han har fått, vil hjelpe hjertet hans å jobbe, men er en midlertidig løsning.

Ved operasjon lukkes den unormale koblingen mellom de to blodkarene slik at forholdene i hjertet normaliserer seg. De gode nyhetene er at dersom dette blir gjort, vil de aller fleste hunder få et normalt liv.

Anbefalingen fra vetrinæren vil i aller høyeste grad være å operere Leo og få lukket denne unormale koblingen. Operasjonen er ikke uten risiko, men uten operasjonen vil han ha et veldig kort liv.  

La Hjerte til Leo få leve. Hjelp oss til at Leo kan få et godt liv. Vetrinæren anbefaler på det sterkeste kirurgisk korreksjon hvor PDA lukkes. Uten operasjon er det svært lite sannsynlig av Leo vil overleve mer enn et par måneder fra dags dato.

Vi har valgt den mest økonomiske og beste resultat for Leo og må reise til Bergen for å utføre denne. Vi hadde ønsker og gjøre den mest skånsomme og den "beste" og minst invasive operasjonen er 60 000 men det har vi ikke råd til heller ikke denne men vi må ta den som redder liv og er mer lønnsom. Prisen ligger på ca kr 40 000,- 

2 Save Me har siden opprettelsen hjulpet flere hundre hunder og katter. Mange av dyrene som kommer til oss har fysiske og følelsesmessige traumer som krever behandling og rehabilitering. Ofte har dyrene behov for kostbar medisinsk hjelp.

Vi ønsker å hjelpe de dyrene som trenger det og redde så mange dyr som mulig. Selv om vårt arbeid betyr enormt mye for det enkelt dyr mottar vi ingen offentlig støtte. Vi er derfor helt avhengige av økonomiske bidrag for å kunne hjelpe dyrene. 

VIPPS #548 331

Bank Konto 3207 26 89061

 

Hjerte for Leo - Sandnes

28 050 kroner innsamlet

92 givere
Avsluttet 28.07.2021
62% av 45 000 kr
2 SAVE ME sitt profilbilde
2 SAVE ME mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
2 SAVE ME er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×