Vi minner om at det er innsamler som er ansvarlig for innholdet i denne spleisen og at du bør sette deg godt inn i saken før du gir ditt bidrag. Det finnes mer informasjon om COVID-19 på www.fhi.no
Prosjektbilde for FOR VÅRE BARNS BESKYTTELSE

FOR VÅRE BARNS BESKYTTELSE

Vi skal hindre barn og unge i å ta de nye, eksperimentelle injeksjonene de snart vil få tilbud om, og informere foreldre om farene knyttet til injeksjonene gjennom en omfattende informasjonskampanje. Alle pengene går til dette målet.

Til ALLE BEVISSTE VOKSNE! LA OSS SAMLE OSS FOR DE UNGES BESKYTTELSE NÅ! DET HASTER! 

HVORFOR?

Barn og unge blir nesten ikke syke av COVID-19, allikevel står en hel industri klar for å "beskytte" dem med sine risikable metoder. De blir igjen tvunget med i de voksnes dugnad. Vi så hvor galt det gikk i 2009 der 1600 nordiske barn slet med narkolepsi i etterkant av injeksjonen. Også den gang ble eksperimentelle stoffer brukt. Produsentene tjente milliarder på salg, under påskudd av å skulle beskytte. 

Metodene som brukes har vist seg å være langt mer skadelige enn sykdommen de skal beskytte mot. 7 av 10 foreldre sier de vil vaksinere barna sine til høsten, ifølge media. Og det er ikke rart når alt de hører er medienes mantra om at injeksjonene er "sikre og effektive», til tross for over 22 000 registrerte bivirkninger per 27.07, hvorav kun 60 % er behandlet og 2000 av dem er alvorlige. Langtidsbivirkningene er fremdeles ukjente. Vi vet for lite og dette blir ren gambling med barn og unges helse. 

Hva hver voksne velger å gjøre er deres frie valg, men barna har ikke muligheten til et fritt valg og er prisgitt foreldrene. Foreldrene har ikke fått mulighet til å ta et informert valg, på grunnlag av kvalitetssikret informasjon. Her må vi alle nå stå samlet.

Vi igangsetter derfor nå og frem mot høsten en storstilt informasjonskampanje for å bidra til at ALLE i landet vil få mulighet til å ta et informert valg når det kommer til barna og barnas helse, rett og trygghet. Dette er ikke en anti-vaksine-kampanje, men en opplysningskampanje. En dugnad for å bringe frem objektiv og balansert informasjon basert på FAKTA som vil underbygges grundig og distribueres ut til folket.

For å nå frem og ut må vi ha kapital!

Aksjonen samarbeider tett med eksperter og ulike grupper for å komme frem til rett form for budskap og metoder å få dette STORT og MASSIVT ut. 100 % av midlene vil brukes til saken, ingen vil få betalt for sitt arbeid. Dette er frivillig arbeid for alle som deltar i folkeaksjonen.Vi vil fremme riktig informasjon rundt farene barn og unge utsettes for ved å bli injisert med et stoff som ikke har gjennomgått nok testing og som fremdeles kun er godkjent til nødbruk. Det er dessverre ikke engang testet på dyr før det har blitt distribuert ut til befolkningen med en enorm kampanje i media. 

Det er på tide å sende ut et VARSKU HER!

Støtt denne spleisen for å beskytte våre barn og unge!

OM OSS:

Folkeaksjonen drives frem av Friemenneske.no i samarbeid med Helsefrihet.no og Barnevernsaksjonen

FOR VÅRE BARNS BESKYTTELSE

37 463 kroner innsamlet

65 givere
Avsluttet 30.09.2021
37% av 100 000 kr
Eirik Værnes sitt profilbilde
Verifisert
Eirik Værnes mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Eirik Værnes er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×