LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Ferdigutvikle antimobbeverktøyet og vår livsstilsmedisin

Ferdigutvikle antimobbeverktøyet og vår livsstilsmedisin

Jeg lover å gjøre alt jeg kan for at det aller høyeste potensialet skal utfolde seg og komme alle som trenger det til gode!

Støtten vi søker skal komme tilbake mange ganger til barn, ungdom, voksne og eldre, for vi skal skape en reell forskjell gjennom vårt arbeid. Gjennom mitt arbeid er jeg opptatt av at vi i skole og helse skal støtte, løfte, heie, akseptere og godta hverandre, og for å få til dette må det et nytt paradigme av forståelse inn. Det har jeg utviklet, og alt jeg trenger er litt arbeidsro, ressurser til å stå over stormen og en god heiagjeng. 

Vi stifter en forening: Akademi for Relasjonskompetanse, Helse og Livskvalitet, der alle som ønsker tilhørighet og vil bidra kan melde seg inn.  Mail: hei@bergenhelhetsklinikk.no 

Vi vil formidle relasjonskompetanse og kunnskap innen et helhetlig menneskesyn for å eliminere mobbing, utfrysning og skolestress grunnet vurderinger, sammenligninger og trakassering / psykisk - fysisk vold. 

Vi vil via formidlingen i mini dokumentarfilmer, programmer, kurs, podcast både digitalt og via kursvirksomhet over hele landet, så vil vi heve folkehelsen, bedre parforholdene der ute og slik hjelpe familiene å finne verdighet og godhet i sin kontakt og relasjon. 

Helt siden 2005 har jeg tenkt team, benyttet mentoring og utdannelse for å utvikle det ultimale og optimale livsstilsmedisinske verktøy - og et antimobbeverktøy for skolen. 

Mine to forskningsprosjekt (tjener ikke noe på dette, kun skattefunn fordel) har ført til utvikling av to konsepter: 1) Colon-Body-Mind der tesen er at ved å jobbe fenomenologisk og eksistensialistisk med en klient med livsstilssykdom, kan vi transformere tap til vekst og utløse energi og ro, der det før var utmattelse, stress, angst, depresjon, IBS - ME - revmatisme symptomer, kan den enkelte nå regulere seg fram til balanse der hen lever livet så godt hen kan, uansett før, nå go fremtid.  2) Relasjonskompetanse, relasjonserfaringer, relasjonstap og relasjonstraumer former vår bevissthet som er det sterkeste i vårt endringspotensial ifh til vekst og utvikling i det som gir deg mening og behovsdekning. 

Videre har disse prosjektene sammen med mitt pedagogisk psykologiske arbeid i Bergen Helhetsklinikk As skapt modeller, erfaringskunnskap og gitt viktige funn ifh til hva som er mulig å få til mot tradisjonelle mer defensive tradisjoner. 

Siden jeg som pedagog, veileder og psykoterapeut i snart 20 år med flere tusen klienter kan hjelpe med endring på 3-10 timer, der de tidligere ikke har hatt virkning eller blitt verre, så tenker jeg at det er viktig å få formidlet denne relasjonskompetansen, endringskompetansen og livsstilsmedisinske metode både dirkete til de som trenger det, og til de andre hjelperne som jobber med dette. 

Ved det teamet vi har i Strandkaien 16 har vi opparbeidet kompetanse, konsept og ressurser til å utvikle et lærerikt og meningsbærende produktkonsept som består av hele sansespekteret, fra at vi tegner modeller og serier som elever og mennesker enkelt kan ta inn og bruke i sine liv der de skal mestre å lede seg selv sterkt, trygt og godt, til at det skrives tekster til musikk og komponeres musikk, til poesi på malerier eller filmsnutter, serier med enkle pedagogisk psykologiske mestringsverktøy ved mobbing, psykisk og fysisk vold, trakassering, utfrysning og andre utfordrende områder. Hovedmålet er å lage minidokumentarer, en programserie og ha omfattende lederutviklingsprogrammer som vil bidra til å påvirke hele arbeidslivet. Av fagfelt er det helse og utdanning som blir prioritert da det påvirker oss alle. 

Jeg håper du vil bidra og ved å gjøre det kan du legge igjen epost adressen, og jeg sørger for at du får tilgang til online portalen med digitale verktøy. 

Også den er jeg opptatt av å få opp å gå, og det er en drømmeaktivitet for meg å skape slike kurs digitalt og skriftlig. Jeg elsker å skape, hjelpe andre og bidra til et bedre samfunn. 

Jeg tror på team og det at vi står sterkere sammen, der vi utfyller hverandre. I 2019 donerte samboer og jeg den delen av SåBra As som var helhetsklinikken i Strandkaien 16, og ideen var god og naiv. Det har kostet oss dyrt og mye tid med denne modellen, og vi har i dag en alvorlig situasjon som gjør at vi omgående trenger investorløsninger eller store bidrag i Spleis eller via andre støtteordninger. 

Vi er så nærme gjennombruddet, og likevel så nær stupet. 

Vi er dypt takknemlige for all hjelp, og alt vil gå direkte til å skape en forskjell gjennom våre kurs, foredrag, produkter med mening og endringspotensial - samt kurs. 

Ferdigutvikle antimobbeverktøyet og vår livsstilsmedisin

900 kroner innsamlet

Refundert
0% av 300 000 kr
Linda Nordskog sitt profilbilde
Verifisert
Linda Nordskog
står bak spleisen
Refundert
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Linda Nordskog er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×