LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Pandemien herjer i Thailand – folk står i kø for å få mat

Pandemien herjer i Thailand – folk står i kø for å få mat

Dine penger vil i helhet gå til de som trenger de !

Pandemien herjer i Thailand – folk står i kø for å få mat.  Som artikkelen i NRK viser i dag 1 august, har situasjonen i Thailand dessverre blitt rimelig fortvilet.  Tusenvis av thaier har både mistet jobb og inntekt, og mange står nå med to tomme hender og vet knapt hva de skal gjøre for å få et dags måltid.  Flere Nordmenn har nå over lengre tid bidratt med ulike støtteaksjoner for å mette sultne thaier. Og trolig vil det ta tid før vi kan forvente at situasjonen blir noe bedre. Er vi heldige kanskje neste år. Det betyr at vi fortsatt vil gjøre hva vi kan for å hjelpe thaier både i storbyer og på landsbygda. Noe som selvsagt har sine utfordringer.  Baan Sabaiaja Helping Foundation har allerede hjulpet et stort antall mennesker med hjelpeutstyr til de svake og handikappede, et arbeid vi selvsagt vil fortsette med.  Men nå er det «matmangel» for mange som er det viktigste, og der kan mulig du bidra om du føler du har noen kroner til overs. Det vil bety så mye for de som ikke har råd til å kjøpe mat til familien, eller til seg selv.  Støtt oss og hjelp oss slik at vi kan fortsette å bidra til at flere kan ta del i utdelingen av mat til store og små.  Vi vil selvsagt åpenlyst fortelle hvor og hva pengene går til, da vi selv dekker våre administrasjons kostnader. Dine penger vil i helhet gå til de som trenger de! Vi takker i forkant og håper vi snart kan se slutten på denne «pandemien».

TAKK FOR DIN STØTTE !

Repotasje NRK :

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.nrk.no%2Furix%2Fsmitterekord-i-thailand-1.15593694%3Ffbclid%3DIwAR0AJANwfYMSOkL_iB-Q7qElhn-ezbbCOZmpOmZPE0sLZHkHtS2TwYX6t8U&h=AT2-53PnjoEfS9diMTeHGDb9MJI0aWh3VA1zFfKG_SXCU1i3eGtQ_wEy3s_GkPhLcGdaq8QbJgoUr9FRrO3Xg3-IjO3WqlJkjEeIhRNwUbpcVLtSJ4VGOLZzuHAQDb0M0Dfflw

Våre facebooksider :

 https://www.facebook.com/hjelpearbeid

https://www.facebook.com/baansabaijairesort

Pandemien herjer i Thailand – folk står i kø for å få mat

3 200 kroner innsamlet

6 givere
Avsluttet 31.10.2021
3% av 100 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
BAAN SABAIJAI HELPING FOUNDATION er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×