Pandemien herjer i Thailand – folk står i kø for å få mat
3 200 kr
6 givere
14 dager igjen

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

3% av målet oppnådd
3 200 kr3 % av 100 000 kr

Pandemien herjer i Thailand – folk står i kø for å få mat

Dine penger vil i helhet gå til de som trenger de !

Pandemien herjer i Thailand – folk står i kø for å få mat.  Som artikkelen i NRK viser i dag 1 august, har situasjonen i Thailand dessverre blitt rimelig fortvilet.  Tusenvis av thaier har både mistet jobb og inntekt, og mange står nå med to tomme hender og vet knapt hva de skal gjøre for å få et dags måltid.  Flere Nordmenn har nå over lengre tid bidratt med ulike støtteaksjoner for å mette sultne thaier. Og trolig vil det ta tid før vi kan forvente at situasjonen blir noe bedre. Er vi heldige kanskje neste år. Det betyr at vi fortsatt vil gjøre hva vi kan for å hjelpe thaier både i storbyer og på landsbygda. Noe som selvsagt har sine utfordringer.  Baan Sabaiaja Helping Foundation har allerede hjulpet et stort antall mennesker med hjelpeutstyr til de svake og handikappede, et arbeid vi selvsagt vil fortsette med.  Men nå er det «matmangel» for mange som er det viktigste, og der kan mulig du bidra om du føler du har noen kroner til overs. Det vil bety så mye for de som ikke har råd til å kjøpe mat til familien, eller til seg selv.  Støtt oss og hjelp oss slik at vi kan fortsette å bidra til at flere kan ta del i utdelingen av mat til store og små.  Vi vil selvsagt åpenlyst fortelle hvor og hva pengene går til, da vi selv dekker våre administrasjons kostnader. Dine penger vil i helhet gå til de som trenger de! Vi takker i forkant og håper vi snart kan se slutten på denne «pandemien».

TAKK FOR DIN STØTTE !

Repotasje NRK :

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.nrk.no%2Furix%2Fsmitterekord-i-thailand-1.15593694%3Ffbclid%3DIwAR0AJANwfYMSOkL_iB-Q7qElhn-ezbbCOZmpOmZPE0sLZHkHtS2TwYX6t8U&h=AT2-53PnjoEfS9diMTeHGDb9MJI0aWh3VA1zFfKG_SXCU1i3eGtQ_wEy3s_GkPhLcGdaq8QbJgoUr9FRrO3Xg3-IjO3WqlJkjEeIhRNwUbpcVLtSJ4VGOLZzuHAQDb0M0Dfflw

Våre facebooksider :

 https://www.facebook.com/hjelpearbeid

https://www.facebook.com/baansabaijairesort

Opprettet av
Pengene utbetales til BAAN SABAIJAI HELPING FOUNDATION
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
BAAN SABAIJAI HELPING FOUNDATION er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×