Musikkgården trenger rampe og gapahuk
0 kr
0 givere
24 dager igjen
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

Musikkgården trenger rampe og gapahuk

Alle pengene som samles inn, gå til å kjøpe materialer til rampe, gapahuk og grillpit. Er det midler til overs vil vi vurdere å betale kursholdere for å kunne tilby alt fra juleverksted til gitarkurs for alle.

Det finnes mange barn, unge og voksene i Øvre Eiker området, som ikke har bosted egnet nok til å invitere til barnebursdag, dåp, konfirmasjoner, juleverksted, Halloweenfest eller holde kurs.

Vi bor på Bermingrud, som ligger på toppen av Hokksund, rett oppe ved flotte turstier med kuer og hester så langt øyet ser.

Vi har et egnet lokale hvor vi har innredet en liten kjøkkenkrok, sofagruppe, langbord og eget musikkrom. Pyntet med StarWars og spennede ting,  tilbyr vi å låne bort lokalet uten kostnader til alle som vil. Vi har bygget en ny bygning der stallen sto (Ref gammelt bilde) og har nå et lite selskapslokale på 63m2 (Sitteplass til ca 27/30 personer) I dag er plassen mindre tilrettelagt for alle, da vi dessverre ikke har egen rampe, for lettere å komme inn i stallen. Toalettet i hovedhuset, må alle dele på.

Vår største drøm er at vi skal kunne ha et tilbud til alle og derfor ønsker vi nå å sette opp rampe slik at rullatorer, rullestoler og barnevogner lett kommer inn. Vi ønsker også å bygge en liten gapahuk rett nedenfor med grillplass, slik at vi kan ha tilbud både inne og ute, hele året.

Vi har jobbet på i flere år for å få til et lokale der barn og voksene kan møtes. Vi tar jobben med oppgraderingen, men trenger litt hjelp med kostnadene av materialene.

Vil du bidra med din tid og ditt engasjement, donere materialer? Ønsker du å låne lokalet til privat bruk, eller vil du holde kurs hos oss? Ta kontakt.

Vi setter stor pris på all hjelp vi får.

Tusen hjertelig takk.

Opprettet av
Ikke identifisert med BankID ennå
Pengene utbetales til Ann-Henriette Adriana Grefstad
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Ann-Henriette Adriana Grefstad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×