Vi minner om at det er innsamler som er ansvarlig for innholdet i denne spleisen og at du bør sette deg godt inn i saken før du gir ditt bidrag. Det finnes mer informasjon om vaksiner og vaksinasjon på www.fhi.no
Søksmål mot myndighetene i forbindelse med vaksinepass og lockdown tiltakene
122 992 kr
352 givere
83 dager igjen
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

40% av målet oppnådd
122 992 kr40 % av 300 000 kr

Søksmål mot myndighetene i forbindelse med vaksinepass og lockdown tiltakene

Pengene går til å føre sak mot koronapass og restriksjonene

639 personer har dødd med covid-19-viruset i Norge. De var 85 år i snitt, og over 90 % av dem hadde tilleggslidelser. Sjansen for å dø av covid-19-viruset er 0,12 prosent befolkningen sett under ett.  Nedstengingstiltakene har pågått i allerede ett år, og ført til at hundretusener havner på NAV, mister jobben, går konkurs. 1 av 4 barn har utviklet angst av tiltakene i følge Redd Barna, og selvmordskandidatene har doblet seg.

Vi har varslet rettslig forfølging av vaksinepass-saken med John Christian Elden, og har varslet søksmål mot Helse- og sosialdepartementet for ulovlige nedstengningstiltak ved advokat og partner Tony A. Vangen hos Elden Advokatfirma AS.

De langsiktige konsekvensene av nedstengningen er alvorlige, da underskogen av bedrifter som skal skape arbeidsplasser etter oljen nå raseres, reiselivsbransjen, kulturbransjen, utelivsbransjen, eventbransjen og mange andre bransjer går konkurs.

Tiltakene bryter minst 13 av Grunnlovens paragrafer og omtrent like mange menneskerettigheter uten at regjeringen eller myndighetene har lagt frem gyldige juridiske og medisinske begrunnelser for tiltakene.   Folkebevegelsen Stop Lockdown ønsker å sette en stopper for de ulovlige nedstengningstiltakene i Norge. Det haster! Målet er å ha stevning ute så raskt som mulig, og for det trenger vi din støtte. Pengene vil gå uavkortet til advokatbistand i saken samt saksomkostninger.

For mer informasjon ta kontakt med foreningen Stop Lockdown på www.stoplockdown.no hvor du også kan melde deg inn i foreningen. Vi vil også formidle informasjon om prosessene der. Besøk våre Facebook grupper Stop lockdown - Full gjenåpning av Norge nå og gruppa Stop Lockdown Now for å bli bedre kjent med gruppa og hva vi jobber med.

Ønsker du å bidra til organisasjonen med direkte overføring er det også nå mulig. Bidrag kan gjøres med overføring til konto: 3207.34.53355

Tusen takk for støtten!

Opprettet av

Orgnr. 926 724 045

Pengene utbetales til STOP LOCKDOWN
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
STOP LOCKDOWN er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×