LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Vi minner om at det er innsamler som er ansvarlig for innholdet i denne spleisen og at du bør sette deg godt inn i saken før du gir ditt bidrag. Det finnes mer informasjon om vaksiner og vaksinasjon på www.fhi.no
Prosjektbilde for Søksmål mot myndighetene i forbindelse med vaksinepass og lockdown tiltakene

Søksmål mot myndighetene i forbindelse med vaksinepass og lockdown tiltakene

Pengene går til å føre sak mot koronapass og restriksjonene

639 personer har dødd med covid-19-viruset i Norge. De var 85 år i snitt, og over 90 % av dem hadde tilleggslidelser. Sjansen for å dø av covid-19-viruset er 0,12 prosent befolkningen sett under ett.  Nedstengingstiltakene har pågått i allerede ett år, og ført til at hundretusener havner på NAV, mister jobben, går konkurs. 1 av 4 barn har utviklet angst av tiltakene i følge Redd Barna, og selvmordskandidatene har doblet seg.

Vi har varslet rettslig forfølging av vaksinepass-saken med John Christian Elden, og har varslet søksmål mot Helse- og sosialdepartementet for ulovlige nedstengningstiltak ved advokat og partner Tony A. Vangen hos Elden Advokatfirma AS.

De langsiktige konsekvensene av nedstengningen er alvorlige, da underskogen av bedrifter som skal skape arbeidsplasser etter oljen nå raseres, reiselivsbransjen, kulturbransjen, utelivsbransjen, eventbransjen og mange andre bransjer går konkurs.

Tiltakene bryter minst 13 av Grunnlovens paragrafer og omtrent like mange menneskerettigheter uten at regjeringen eller myndighetene har lagt frem gyldige juridiske og medisinske begrunnelser for tiltakene.   Folkebevegelsen Stop Lockdown ønsker å sette en stopper for de ulovlige nedstengningstiltakene i Norge. Det haster! Målet er å ha stevning ute så raskt som mulig, og for det trenger vi din støtte. Pengene vil gå uavkortet til advokatbistand i saken samt saksomkostninger.

For mer informasjon ta kontakt med foreningen Stop Lockdown på www.stoplockdown.no hvor du også kan melde deg inn i foreningen. Vi vil også formidle informasjon om prosessene der. Besøk våre Facebook grupper Stop lockdown - Full gjenåpning av Norge nå og gruppa Stop Lockdown Now for å bli bedre kjent med gruppa og hva vi jobber med.

Ønsker du å bidra til organisasjonen med direkte overføring er det også nå mulig. Bidrag kan gjøres med overføring til konto: 3207.34.53355

Tusen takk for støtten!

Søksmål mot myndighetene i forbindelse med vaksinepass og lockdown tiltakene

296 283 kroner innsamlet

840 givere
Avsluttet 14.05.2022
59% av 500 000 kr
STOP LOCKDOWN mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
STOP LOCKDOWN er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×