Barnas Kulturnatt på Geitmyra - Nattmat fra Afghanistan
5 014 kr
19 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

100% av målet oppnådd
5 014 kr100 % av 5 000 kr

Barnas Kulturnatt på Geitmyra - Nattmat fra Afghanistan

Alle pengene som samles inn går til Afghanistankomiteen som har som hovedmål å redusere fattigdom på landsbygda i Afghanistan.

Barnas Kulturnatt på Geitmyra - Nattmat fra Afghanistan

Geitmyra vier høstens Kulturnatt til Afghanistan. En av de beste måtene å bli kjent med en kultur på er gjennom maten. Afghanistan er et av verdens fattigste land, men matkulturen deres er rik. Ta med alle barna du kjenner på Barnas Kulturnatt på Geitmyra og få en smak av afghansk kultur og matkultur!

Afghanistan trenger oss mer enn noen gang. Arrangementet er gratis, men vi oppfordrer de som vil å donere til vår Spleis til inntekt for Afghanistankomiteen og det humanitære arbeidet de gjør.

Om Afghanistankomiteen:

Afghanistankomiteen har som hovedmål å redusere fattigdom på landsbygda i Afghanistan. Organisasjonen har arbeidet i landet under ulike regimer i 40 år. Allerede før Talibans nylige maktovertakelse levde over halvparten av befolkningen under fattigdomsgrensen, mens over 11 millioner afghanere led av alvorlig underernæring. De siste ukene har situasjonen forverret seg ytterligere. Denne situasjonen kan ikke løses med humanitær hjelp alene, men krever langsiktige tiltak. Afghanistankomiteen jobber med opplæring av kvinnelige og mannlige bønder, slik at de kan dyrke mer mat, på den jorda de har tilgjengelig. Det jobbes videre med økt variasjon i dyrking av grønnsaker og urter for bedre ernæring.

I samarbeid med eldsteråd og lokale myndigheter jobber Afghanistankomiteen også med å etablere vanningskanaler og sikring av matjord mot erosjon og flom. Afghanistan er sterkt påvirket av klimaendringene og opplever stadig naturkatastrofer som flom og jordras. Organisasjonen kan dokumentere at et helhetlig og langsiktig arbeid gir resultater i form av bedret tilgang til mat og redusert fattigdom. Med din støtte kan enda mer gjøres! Takk for din støtte. Les mer www.afghanistan.no

Opprettet av
Ikke identifisert med BankID ennå
Pengene utbetales til

Orgnr. 971 493 364

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Geitmyra matkultursenter for barn er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×