LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

Mamma trenger din støtte

Pengene som samles inn går til mammas kreftbehandling. Alt overskudd gis til Kreftforeningen.

Redigert 12.11.21

Tusen takk for alle bidrag, vi setter enorm pris på støtten! Dessverre viser det seg at noen av innbetalingene har skjedd ved en feil, og er nå tilbakeført til giver. Derfor er innsamlet sum nå lavere enn før, og vi fortsetter spleisen til vi vet at vi er i mål.

___________

Vår kjære mamma på 65 år ble i mars i år alvorlig syk med lymfekreft. Hun har vært til behandling på Radiumhospitalet i 6 måneder og de har gjort en fantastisk jobb hvor målet var å få henne frisk. Dessverre er det noen pasienter som ikke responderer tilstrekkelig på cellegift for å bli kreftfri, og mamma er en av dem. For disse pasientene er det kun lindrende behandling som tilbys i Norge. 

Det finnes imidlertid et håp for både mamma, og denne pasientgruppen. CAR-T er noe av det mest moderne innen behandling av bla lymfekreft og er en del av det offentlige helsetilbudet for lymfekreftpasienter i flere europeiske land. Det pågår stor forskningsaktivitet på CAR-T og ulike former for lymfekreft rundt i verden, som kan vise til svært gode resultater. Takket være en søknad fra Radiumhospitalet, har mamma fått tilbud om å delta i en CAR-T studie som forsker på hennes form for lymfekreft. Denne studien gjennomføres på Dana Farber Cancer Institute i Boston, som er et av verdens ledende kreftforskningssykehus. Studien dekker medisinen som det forskes på, men mor må selv betale for behandling og sykehusopphold i USA som er estimert til minimum 2 millioner kroner. 

Vi mener at kostnadene til en slik type behandling bør dekkes av det offentlige, men det gjøres dessverre ikke per i dag. Vi skal kjempe og gjøre det vi kan for at dette blir et offentlig behandlingstilbud for pasienter i Norge, slik at andre ikke havner i samme situasjon. Med oss på laget har vi Kreftforeningen og Radiumhospitalet. Mamma har dessverre ikke tid til å vente på at vi skal vinne denne kampen. Vi oppretter en spleis for å gi mamma muligheten til å bli frisk, og fordi hennes deltagelse i denne kreftstudien også vil gi et bidrag til utviklingen av kreftbehandling som kan komme til nytte for veldig mange andre. Et evt. overskudd fra spleisen går uavkortet til Kreftforeningen.

Tusen takk for alle bidrag, vi setter enorm pris på støtten! Dessverre viser det seg at noen av innbetalingene har skjedd ved en feil, og er nå tilbakeført til giver. Derfor er innsamlet sum nå lavere enn før, og vi fortsetter spleisen til vi vet at vi er i mål. 

Takk 💗

aftenposten.no/meninger/debatt/i/6zbV3Q/norske-pasienter-faar-ikke-helbredende-celleterapi-for-lymfekreft… 

https://aftenposten.no/meninger/debatt/i/pWMvKE/norsk-kreftbehandling-rykker-bakover… 

Mamma trenger din støtte

919 000 kroner innsamlet

4 342 givere
Avsluttet 11.01.2022
Pinar Ekiz sitt profilbilde
Verifisert
Pinar Ekiz mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
E-post
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Pinar Ekiz er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×