Jeg har ikke lenger noen drømmer for livet mitt. Men jeg gir ikke opp drømmen for mine barn!
11 110 kr
39 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

37% av målet oppnådd
11 110 kr37 % av 30 000 kr

Jeg har ikke lenger noen drømmer for livet mitt. Men jeg gir ikke opp drømmen for mine barn!

Millioner av mennesker opplever nå at deres liv går i oppløsning på grunn av krig og uroligheter. Vil du være med på å oppfylle drømmen om fred?

NMS (Det Norske Misjonsselskap) samarbeider med kirker og hjelpeorganisasjoner i Egypt, Pakistan og Spania. I tillegg støtter vi Sat7, TV-kanalen som mer enn noen annen aktør sprenger grenser i Midtøsten med sine vidt-rekkende programmer på arabisk, farsi, tyrkisk og engelsk.

En fellesnevner for alt dette arbeidet er ønsket om å skape fred. Fred i menneskers hjerter. Fred slik at familier kan være trygge. Fred slik at fiender kan forsones og mennesker med ulik religion og ulik bakgrunn kan forstå hverandre bedre.

Mennesker som leter desperat etter håp og fred og en ny framtid opplever ofte at drømmer går i knus. «Jeg drømmer ikke lenger selv. Nå har jeg bare drømmer for barna mine» sa en migrant-mamma i Barcelona.

Sammen kan vi hjelpe mennesker til å oppfylle drømmene sine. At de skal kunne leve trygt. At de skal kunne ha den troen de vil og samles med andre troende uten å være redde for forfølgelse. At barna skal få skolegang og utdannelse.

Alvorlige konsekvenser av pandemien i Midtøsten
Over tre millioner har vært smittet av Covid 19 i Midtøsten og Nord-Afrika. Men som i mange andre deler av verden er skadevirkningene når samfunnet stenger ned vel så store som skadevirkningene av selve viruset. Mer enn ti millioner flere barn bor i fattige husholdninger i denne regionen enn i 2019.

Mediearbeidet har aldri hatt større betydning enn nå
Midt i denne alvorlige situasjonen er det flott å kunne fortelle at det mangfoldige mediearbeidet vi støtter i Midtøsten aldri har vært viktigere og aldri har nådd flere mennesker. TV-sendinger og andre medier lar seg ikke stoppe av stengte grenser og bringer heller ikke med seg virus.

Fra Spania strømmes gudstjenester på arabisk til hele verden. De kristne barneprogrammene på kanalen Sat7 Kids økte sitt publikumsengasjement med 90% i 2020. Sat7 Academy (skoleTV som tilbyr undervisning i fagene arabisk, engelsk og matte) opplevde at publikumsengasjementet økte med hele 328%.

Kan vi nå flyktninger i Afghanistan?
Libanon – der Sat7 har sitt hovedkontor – er på randen av kollaps. Landet mangler både elektrisitet, bensin, medisiner og mat. Men det er svært viktig at arbeidet til Sat7 får fortsette.

Sat7 på Kypros har også nye utfordringer. Sendingene på farsi kan forstås og sees av i Afghanistan. Nå får de desperate meldinger fra mennesker som har mistet både trygghet og framtid da Taliban tok over landet: “Be for oss som er kristne i Afghanistan! Vi trenger å komme oss i trygghet så fort som mulig. Vårt hjemland blir mer skrekkelig for hver dag som går». (Raham)

Vi kan bidra til at dette viktige arbeidet får fortsette! La oss starte denne adventstiden med å drømme stort om fred i Midtøsten og en verden som omfavner alle som frykter og alle som flykter. Tusen takk for din gave!

Her kan du lese mer om NMS sitt arbeid i Midtøsten: Hva vi gjør - NMS - NMS 

Opprettet av

Orgnr. 940 325 501

Pengene utbetales til DET NORSKE MISJONSSELSKAP
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
DET NORSKE MISJONSSELSKAP er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×