Kristine sin Giving Tuesday-innsamling til NMS sitt arbeid i Barcelona!
2 330 kr
12 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

23% av målet oppnådd
2 330 kr23 % av 10 000 kr

Kristine sin Giving Tuesday-innsamling til NMS sitt arbeid i Barcelona!

La oss starte advent med å dele! Pengene som kommer inn går til NMS sitt arbeid.

Hva er Giving Tuesday? Det er den internasjonale dagen som feirer generøsitet og giverglede! Vær med og ta en del av noe viktig <3

Jeg var så heldig som fikk bli med NMS til Barcelona for å få se arbeidet de gjorde. I Barcelona samarbeidet de med to sentre, for både barn og voksne, der de tilbyr blant annet opplæring i spansk, barnepass, aktiviteter og terapigrupper for nordafrikanske innvandrere. Dette er med på å danne en ny hverdag som gir de trygghet og hjelp. Det var så fint å være med å se hvordan deres hverdag var, og hvor engasjerte og flinke de var i å lære seg spansk. Både barn og voksne var så imøtekommende og hyggelige, og man kunne virkelig se at disse sentrene har vært med å gjor en endring i livet deres ❤️

Sjekk ut min video fra reisen her:

Som NMS forklarer så fint: "Mange migranter som har kommet til Barcelona for 10-15 år siden kan fortsatt ikke det lokale språket der de er, og mange har mistet håpet for framtiden. Senteret Puente i Barcelona møter mennesker - nettopp der de er, hjelper med språk, helbreder traumer og bygger fellesskap. Og dette gir dem et håp om en bedre framtid. Sammen kan vi spleise for å hjelpe flere: Tilby flere spansktimer, bedre tilbud og et nytt og lettere liv".

Det var også herlig å se hvordan de som jobbet på sentrene var med å dele mye av sin tid og kunnskap for å skape innholdsrike dager for alle sammen (inkludert oss som var på besøk!) 

Om du ønsker å være med å støtte dette flotte prosjektet, slik at flere barn og voksne i samme situasjon, kan få denne tryggheten i hverdagen, gjerne vær med på Giving Tuesday-innsamlingen min ved å spre ordet, doner eller lag din egen innsamling!

#givingtuesday #misjonsselskap

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 940 325 501

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Kristine Husås Bremnes er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×