LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Jul til barnefamilier som trenger hjelp

Jul til barnefamilier som trenger hjelp

Alle pengene går til gavekort på Julemat og julegaver til dem som ikke får endene til å møtes. Blir det penger til overs overføres dem til andre julehjelpere her på spleis. Dette er ene og alene penger som går uavkorte til julehjelp for barnefamilier.

I år vil jeg gjøre noe for familier som sliter i julen. Jeg la ut annonse på finn.no at jeg baker julekaker,julebrød,brød osv. Og at jeg kan strikke votter og lester(sokker). Responsen var ekstrem stor. Jeg har sagt ja til å hjelpe tre barnefamiler,men det er så mange som trenger hjelp,og jeg vil så gjærne hjelpe flest mulig. Alle pengene går til innkjøp av julegaver til barn,gavekort på mat. Og det er ikke da kun tre barnefamilier. Da har jeg mulighet og hjelpe flere som sliter. Og det er mange i dette landet som virkelig går en bekymringsfull tid i møte. Håper virkelig det er flere enn meg som synes barn skal få oppleve en fin jul,med om ikke mange,så i hvert fall noen få gaver under juletreet og mat på bordet. Håper flest mulig vil hjelpe barna til å få en magisk jul. 

Veronica

Jul til barnefamilier som trenger hjelp

100 kroner innsamlet

1 giver
Avsluttet 06.12.2021
0% av 15 000 kr
Veronica Lillejord sitt profilbilde
Verifisert
Veronica Lillejord mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Veronica Lillejord er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×