LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Pengene går til treningsleir i vinterferien for K1.
Logo Spleis for idretten

Vinnerne er kåret for denne gang. Du kan fortsatt heie på laget ved å støtte spleisen.

Sjekk ut vinnerne

Pengene går til treningsleir i vinterferien for K1.

Alle pengene som samles inn går til treningsleir i vinterferien.

Svømmegruppen vår er med i «spleis for idretten», hvor vi konkurrerer om flotte pengepremier. Vi håper alle støttespillere der ute som har et hjerte i klubben - venner og bekjente, familie, medlemmer og blodfans, kan hjelpe laget vårt med å vinne!

Gjennom en treningsleir kan vi legge ned mye god trening, som vil være et viktig grunnlag for flere viktige konkurranser som kommer på våren. I tillegg vil det styrke vårt samhold gjennom en felles opplevelse og bidra til at vi bygger opp en god lagmentalitet.

180 000 mennesker har sluttet med idrett i Norge, som følge av koronapandemien. Nå håper vi å rekruttere tilbake alle disse medlemmene. Velkommen tilbake til idretten som trener, dommer, kioskvakt, parkeringsvakt, speaker, banemannskap eller i andre viktige oppgaver i idretten. 

K1 er en  gruppe som sammen ønsker at du skal støtte vår digitale dugnad. Det vil bidra til at vi kan redusere kostandene og enda flere kan delta ❤️

Ditt bidrag vil være med på å støtte arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene.

Du kan istedenfor en vaffel på loppemarkedet, loddsalg på butikken eller kakesalg på døra, støtte vår digitale dugnad ❤️


Stem frem ditt favorittlag!

Spleis for idretten er en kampanje i regi av Norges Idrettsforbund, P4, SpareBank 1 og Spleis. 250 000 kroner skal deles ut til lag og klubber i perioden 12-28 november. Hjelp favorittlaget ditt med å vinne flotte pengepremier ved å stemme på oss!

Pengene går til treningsleir i vinterferien for K1.

2 750 kroner innsamlet

16 givere
Avsluttet 08.12.2021
CHARMAINE JO ANN PETTERSEN sitt profilbilde
Verifisert
CHARMAINE JO ANN PETTERSEN
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Lenke
Bilde
Plakat
QR-kode
E-post
Bygg inn
CHARMAINE JO ANN PETTERSEN er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×