LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for HJELP, Ormsund Roklub trenger nytt innendørs treningsutstyr
Logo Spleis for idretten

Vinnerne er kåret for denne gang. Du kan fortsatt heie på laget ved å støtte spleisen.

Sjekk ut vinnerne

HJELP, Ormsund Roklub trenger nytt innendørs treningsutstyr

Alle pengene som samles inn går til innkjøp av en ny tredemølle og en ergometersykkel – ev flere sykler hvis støtten blir stor.

Vintersesong = innendørs trening, og til det trengs treningsapparater - mye treningsapparater. I forbindelse med årets Spleis ønsker vi oss en ny tredemølle og en ergometersykkel – ev flere sykler hvis støtten blir stor.

Ormsund Roklub trenger sårt å fornye vårt innendørs treningstilbud til alle våre brukere. Vi har et svært aktivt ungdoms- og juniormljø, og med økende interesse og medlemmer i alle aldre er vi ikke i stand til å kunne gi det tilbudet vi ønsker. Klubbens aktive medlemmer trener samtidig og med begrenset kapasitet på treningsutstyret gir det sine utfordringer.

Vi har en del treningsutstyr, men mye av utstyret er modne for utskifting samt at vi trenger å doble kapasiteten på løpemølle.

Også det siste årets har vært et krevende år med svekkede muligheter for å skaffe egne inntekter. Ormsund Roklub har heller ikke inntekter i form av klubb-lotterier, salg av diverse varer, så vår årlige Spleis er på mange måter også vårt «klubb-lotteri». Av den grunn håper vi at famille, kjente og ro-venner har lyst til å bidra med en spleis slik at vi kan gi klubbens medlemmer et kjærkomment tilskudd i form av nytt treningsutstyr.

På forhånd 1000 takk!

Ormsund Roklub er med i Spleis for idretten, hvor vi konkurrerer om flotte pengepremier. Vi håper alle støttespillere der ute som har et hjerte i klubben - venner og bekjente, familie, medlemmer og blodfans, kan hjelpe laget vårt med å vinne!

180 000 mennesker har sluttet med idrett i Norge, som følge av koronapandemien. Nå håper vi å rekruttere tilbake alle disse medlemmene. Velkommen tilbake til idretten som trener, dommer, kioskvakt, parkeringsvakt, speaker, banemannskap eller i andre viktige oppgaver i idretten.

Ditt bidrag vil være med på å støtte arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene.

Du kan istedenfor en vaffel på loppemarkedet, loddsalg på butikken eller kakesalg på døra, støtte vår digitale dugnad ❤️

Stem frem ditt favorittlag!

Spleis for idretten er en kampanje i regi av Norges Idrettsforbund, P4, SpareBank 1 og Spleis. 250 000 kroner skal deles ut til lag og klubber i perioden 12-28 november. 

Hjelp favorittlaget ditt med å vinne flotte pengepremier ved å stemme på oss!

HJELP, Ormsund Roklub trenger nytt innendørs treningsutstyr

18 250 kroner innsamlet

34 givere
Avsluttet 24.12.2021
52% av 35 000 kr
ORMSUND ROKLUB sitt profilbilde
ORMSUND ROKLUB mottar pengene
Nina Margrethe Grude sitt profilbilde
Verifisert
Nina Margrethe Grude
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Nina Margrethe Grude er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×