Julehøytiden skal gi minner for livet
25 020 kr
89 givere
17 dager igjen
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

33% av målet oppnådd
25 020 kr33 % av 75 000 kr

Julehøytiden skal gi minner for livet

Alle pengene som samles inn er øremerket våre julefeiringer og julegaveutkjøring. Totaltbudsjettet vårt er på ca 265.000,- i desember og vi trenger all den hjelpen vi kan få.

Det kan ikke være sånn at barn og unge skal gå julen i møte uten å kunne glede seg til en julegave eller uten å føle tryggheten og roen senge seg når julehøytiden er over oss. Desember er den desidert tyngste måneden for barn og unge - og foreldre - når det kommer til sosialt fellesskap, samhold og det å kunne glede hverandre med julegaver. Rett Fram Oppleveler gjør noe med dette!

Hver eneste dag i desember så feirer vi julaften for familier i julestua vår. Pyntet til randen i hele 23 dager på rad, med tradisjonell julemat, alt du kan tenke deg av kaker, desserter og snacks, med juletre og julegaver til alle barna. Mange hundre gjester fordelt på 23 dager. Vi er over 50 frivillige som hjelper til for å sørge for at alle barn skal ha like muligheter til å feire jul. 

Om du støtter denne spleisen, så hjelper du oss å betale for alt sammen.

Den 22.desember hvert år så kjører vi ut julegaver. I vår region er det ingen organisasjon som er større når det kommer til aktiviteter og opplevelser for barnefamilier, men det betyr også at vi har svært mange barn som trenger julegaver fra oss - tett opp mot julaften.

Vi er ca 35 biler og over 50 frivillige som hjelper til denne dagen, med å kjøre ut alle gavene til mange hundre adresser. I tillegg har vi hatt et titalls hjelpere for å få pakket inn alle gavene.

Om du støtter denne spleisen, så hjelper du oss å betale for alt sammen.

Tusen takk for at du leste spleisen vår, og vi håper så mange som mulig har lyst til å bidra til den jobben vi gjør nå i november og desember. På forhånd takk, og vi vil benytte anledningen til å ønske deg og dine en Riktig God Jul og et Godt nytt år.

http://www.rett-fram.no

Opprettet av

Orgnr. 917 503 729

Pengene utbetales til RETT FRAM OPPLEVELSER
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
RETT FRAM OPPLEVELSER er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×