LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Julegave til Stiftelsen Erkeengler ❤️

Julegave til Stiftelsen Erkeengler ❤️

Alle pengene som samles inn doneres som julegave til stiftelsen Erkeengler så de kan gjøre mer av det fantastiske arbeidet de gjør 🎁

I år ønsker Entirebody å bidra til en stiftelse som vi mener fortjener mer oppmerksomhet. Juma er en fantastisk bidragsyter i vår bransje og er en person som vi ser opp til og er takknemelig for at vi har i bransjen. 

19. Juli. 2020 skjedde det værste som kan skje en far. Juma mistet begge sine sønner i drapet på Lørenskog og har opprettet en stiftelse med mål om at sine barn aldri skal bli glemt ved å etablere avtrykk i nærmiljøet for barn. 

Litt om Stiftelsen Erkeengler:

«Erkeengler» er en ideell stiftelse. Den ble etablert etter at to små barn, Mikael (7) og Gabriel (1), brått ble revet bort i Lørenskog den 19. juli 2020. Barnas far, familie og en nær venn står bak minnefondet. Stiftelsen skal hedre guttene og gi dem evig liv gjennom bidrag til nærmiljøet. Det finnes ingen ord som kan beskrive sorgen barnas familie sitter igjen med. Men evige avtrykk i nærmiljøet i guttenes navn er en mager trøst. Vi ønsker å bidra til økt trivsel, og forebyggende og helsefremmende tiltak for andre barn

Stiftelsen ønsker på sikt å gjennomføre prosjekter i hele landet, men det er naturlig å fokusere på Lørenskog og Rælingen i starten gitt barnas tilhørighet til disse to kommunene.

Julegave til Stiftelsen Erkeengler ❤️

7 545 kroner innsamlet

50 givere
Avsluttet 24.12.2021
75% av 10 000 kr
STIFTELSEN ERKEENGLER mottar pengene
ENTIRE BODY AS
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Lenke
Bilde
Plakat
QR-kode
E-post
Bygg inn
ENTIRE BODY AS er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×