Prosjektbilde for HJELP OSS Å FINNE OFRENE FOR NAV SKANDALEN

HJELP OSS Å FINNE OFRENE FOR NAV SKANDALEN

Alle pengene som samles inn, går til å finne og få kontakt med alle berørte i NAV skandalen. Vi skal også finne pårørende og arvinger til berettiget erstatning.

Flere NAV klienter ble satt i fengsel for feil NAV selv forårsaket. Ennå flere ble dømt til å tilbakebetale ytelser de hadde mottatt og hadde rett på. Flere tok selvmord, andre klarte ikke å ta selvmord. 

Stemplet som bedragere opplevde flere karakterdrap og følte seg utstøtt blandt venner og lokalmiljø. Barn ble tatt ifra enslige uskyldig dømte mødre, når de skulle inn å sone fengselstraffer de aldri skulle ha sonet. Etter flere år har de ennå ikke kommet tilbake til mor.

Folk ble nektet å reise til familiemedlemmer som lå på dødsleiet, ble nektet å delta i begravelser i utlandet, og flere som har blitt alvorlig syke opplever å ha blitt frikjendt men vet ikke om de rekker å oppleve erstatning å opppreisning før de dør. 

Flere måtte selge hjemmene sine for å betale tilbake til NAV penger Høyesterett nå har bestemt var lovlig utbetalt. Andre fikk namsmannen på døren og kastet ut av hjemmene sine, når de nektet å bli avkrevd penger de hadde rett på.

Tap av livsutfoldelse og livskvalitet er en helt vanlig konsekvens av behandlingen NAV har utført overfor mennesker i vanskelige livssituasjoner.

Noen av ofrene, Marianne Evensen og Rune Halseth har startet organisasjonen NAV-oppryddingen som nå skal finne hver eneste berørte i NAV skandalen. Marianne og Rune frykter det er mellom 7500 - 62500 personer bare mellom årene 2012-2019. Hvor mange som er fra årene 1994-2011 vet man ennå ikke.

Alle som har gått glipp av ytelser de hadde krav på, avkorting, tilbakebetaling, avslag, blitt straffedømt - uansett nivå av den urett de har opplevd - skal nå gjennom NAV-oppryddingen få tilbake pengene sine og økonomisk oppreisning.

Pengene vi i denne Spleisen samler inn, går uavkortet til å få kontakt med alle NAV oftrene der ute. 

HJELP OSS Å FINNE OFRENE FOR NAV SKANDALEN

2 650 kroner innsamlet

11 givere
Avsluttet 15.12.2021
106% av 2 500 kr
NAV-oppryddingen
Verifisert
Frode Andre Bratli står bak spleisen
NAV-OPPRYDDINGEN mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Frode Andre Bratli er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×