LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Matggeeks julespleis for første år på rad

Matggeeks julespleis for første år på rad

Julemiddager på møtepunktene og matkasser til familier.

Julestemning i Matgeeksfeeden

Det er advent og feeden her i Matgeeks fylles sakte men sikkert opp av flere og flere innlegg om ribbesvor, vanning av pinnekjøtt, vegisterkaker og nøttestek, julekaker (med og uten pensling med rosenkål), oppskrifter på hjemmelaget surkål. Og sjokolade. Mange og lange deilige innlegg om Eirik Chambe-Engs adventskalendere og juleesker med nye og spennende og alltid ALLTID nydelige og delikate sjokolader. Det er spennende tekster om hva hver bit inneholder og en liten historie om hvordan akkurat denne lille vidunderlige konfektbiten ble til. Og la oss ikke glemme bildene som får munnen til å løpe i vann.

Juletradisjon i Matgeeks

For flere enn oss i adminteamet tror jeg det har blitt en adventskalender og en juletradisjon i seg selv bare å få følge Eiriks sjokolader frem til jul.

Og han deler villig av tiden sin, historiene og sjokoladen. Mange er de matgeekene som har mottatt en forundringspakke i posten, og alle rapporterer om helligdagsstemning når de åpner pakken. Det er noe eget ved å få være en av de heldige utvalgte av Eirik. Han er raus. Det skal han ha.

Matgeeks juletradisjon for første år på rad til Kirkens Bymisjon

Derfor har vi i adminteamet lyst til å starte en ny juletradisjon her i Matgeeks hvor vi hvert år donerer penger til mat før jul. Mottagerne kan kanskje variere fra år til år ut fra situasjonen i landet og i verden, men i år vil vi starte tradisjonen med å samle inn penger til de av oss som ikke har råd til julemat i Norge, eller som ikke har noen å feire julen med.

Derfor har vi valgt Kirkens Bymisjon som mottagere av verdens første julespleis her i Matgeeks.

Gled en som gruer seg til jul

Vi har valgt Kirkens Bymisjon fordi de har programmet «Gled en som gruer seg til jul», der vi for 100kr sponser en julemiddag for en som feirer jul med Kirkens Bymisjon, mens vi fyller en matkasse til en barnefamilie for 500kr.

Fordi vi kom på ideen litt sent og Kirkens Bymisjon trenger pengene litt snart om de skal rekke å bruke dem før jul, blir denne første juleaksjoner litt kort, og vi stenger spleisen 18. desember.

Beløpet vil utbetales direkte til Kirkens Bymisjon, og gjøres i navnet til «Sjokoladenissen og Matgeeks», som en shout out til Eirik og all julestemninga han sprer.

Vi håper så mange som mulig har lyst til å delta, enten det er med 5, 20, 50, 100, 200kr eller mer. Bidra med det du kan og har råd til - ikke det du synes du må. Og no shame for de av oss som ikke har råd akkurat i år! Vi vet det er tøft der ute - det er derfor vi vil hjelpe!

Så er du med oss i Adminteamet og sprer litt matjuleglede i landet her og samtidig gir et lite nikk til vår egen sjokoladenisse?

Matggeeks julespleis for første år på rad

100 200 kroner innsamlet

480 givere
Avsluttet 16.12.2021
1 002% av 10 000 kr
Rina Kamilla Yamamoto sitt profilbilde
Verifisert
Rina Kamilla Yamamoto
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Rina Kamilla Yamamoto er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×