LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Bok om Norsk snowboardhistorie - Til Truls Omtvedt

Bok om Norsk snowboardhistorie - Til Truls Omtvedt

Ferdigstilling av boken om Norsk snowboardhistorie. Truls Omtvedt har allerede intervjuet 160 personer. Vi kan hjelpe ham å komme raskere i mål med å bidra med ytterligere midler. Bidra med det beløpet du vil - Tusen takk for din hjelp :)

Legenden Truls Omtvedt har tatt på seg oppdraget med å lage en bok om snowboardhistorien i Norge og er godt i gang med dette arbeidet. 

VI VIL GJERNE BIDRA TIL AT TRULS FÅR DETTE FERDIG :)

Alle bidrag mottas med takk og går direkte til Truls sitt arbeid med denne boken. Jeg står for innsamlingen, men vil dokumentere at beløpet går rett til Truls som honorar for ferdigstillingen av dette kommende mesterverket!

Han fikk for et par år siden startkapital på 50.000,- fra medlemmer i Norges Geriatriske snowboardere for å realisere dette prosjektet. Med mer kapital kan vi sørge for at dette arbeidet blir lettere og går fortere.

Han har til nå intervjuet 160 personer om stort og smått og jobber fremdeles med å strukturere opp innholdet som har blitt en meget ambisiøs bunke med dokumenter. 

Her er hans egne ord: 

Denne oppdateringen sender jeg til noen av de jeg intervjuet tidlig. Kopi til alle dere andre.En gruppa av Norske Geriatriske Snowboardere var i Werfenweng, Østerike for snart to år siden.En kveld der, sa jeg ja til å skrive ned snowboard historien slik vi har opplevd den her i landet.Tre generøse NGS medlemer donerte tilsammen femti tusen kroner til bokprosjektet, og jeg begynte å samle materiale.Senere har jeg mottatt 25 000 kroner til. Prosjektet vil ikke stoppe av økonomiske årsaker, det skal ikke stoppe i det hele tatt. Jeg vet det er snowboardere der ute som vil være med på mer enn å gi et intervju.I går snakket jeg med Helge Rotnes og Simen Stranås på Sea Sport i Oslo, de ble nummer 159 og 160 på listen over de jeg har intervjuet. De fleste har lest gjennom intervjuet sitt og returnert det med rettelser og kommentarer. Noen har lagt til en god historie. Jeg har mistet tre intervjuer som jeg ta på nytt.Materialet fyller fire ringpermer, og jeg er i gang med å sette det hele i system. Men ferdig i 2021 blir jeg ikke, jeg håper på å ha kontroll før utgangen av 2022.

Bok om Norsk snowboardhistorie - Til Truls Omtvedt

34 550 kroner innsamlet

130 givere
Avsluttet 08.01.2022
69% av 50 000 kr
Jonas Vidarssønn Greve sitt profilbilde
Verifisert
Jonas Vidarssønn Greve mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Jonas Vidarssønn Greve er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×