#StøttNorskUteliv
200 kr
1 giver
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

0% av målet oppnådd
200 kr0 % av 1 000 000 kr

#StøttNorskUteliv

Alle bidrag går uavkortet til ansatte i norsk utelivsbransje, og alle utbetalinger gjøres på en sporbar og dokumenterbar måte, tilgjengelig for offentlig innsyn. Bidragsytere kan øremerke hvor ens midler skal gå dersom det er ønske om dette.

Ansatte og eiere i Norsk uteliv går nok en utrygg jul i møte.

Denne spleisen går uavkortet til dine utvalgte i norsk uteliv! Det er du som bidrar som bestemmer hvor dine midler skal gå. 

Gjennom hele pandemien har de stått på, og etter beste evne sørget for liv og røre i det ganske land. Når de ikke ble stengt ned, vel og merke. Pandemitiltakene føles tøffe for de som driver eller jobber i serveringsbransjen. Mister man jobben? Må man legge ned? Dette er spørsmål disse har måttet stille seg mange ganger. Igjen er dette høyaktuelt. Igjen har en hel bransje mistet grunnlaget for videre drift.

Det som skulle være den beste omsetningen i året, har blitt en ny tung periode. 

- Kan man reise seg igjen?

Møteplassene våre er stengt, og de små og store øyeblikkene vi deler med andre uteblir. Sammen med Skifjorden Bryggeri ønsker vi i Lokalbrygg å hjelpe med det vi kan for at puben på hjørnet, konsertlokalet i byen eller restauranten på torget ikke må legge ned.  

Dette er en spleis utelukkende til ansatte og selvstendige drivere i norsk utelivsbransje. Vi oppfordrer bedrifter, organisasjoner og private som har mulighet til å delta i dugnaden. Sammen kan vi vise at vi bryr oss, og at vi står sammen menneskene i denne yrkesgruppen. 

Her har du muligheten til å gi et bidrag direkte til stedene DU bryr deg om, og ikke til nasjonale, generelle ordninger som ikke treffer spesifikt nok. 

I tillegg til alle bidrag fra Spleisen, vil alt overskudd av salget av produktet Støttepils #StøttNorskUteliv gjennom Lokalbrygg.no og horeca.lokalbrygg.no bli med i bidraget. LINK til produktet

❤️Alle gode bidrag, direkte eller indirekte mottas med takk! ❤️

Slik fordeles midlene: Du kan spesifisere at ditt bidrag skal gå til en mottaker du selv velger, ved å skrive navn på by og utested. F.eks "Oslo - Restaurant xxx".

Umerkede donasjoner vil fordeles på alle utesteder nevnt i spleisen.

#StøttNorskUteliv er en non-profit-kampanje igangsatt av Lokalbrygg.no i samarbeid med Skifjorden Bryggeri. Vi oppfordrer flest mulig til å bli med på laget!

https://www.facebook.com/groups/272929004861377

https://lokalbrygg.no/collections/stottnorskuteliv

www.skifjorden.no

Opprettet av

Orgnr. 924 455 500

Pengene utbetales til LOKALBRYGG AS
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
LOKALBRYGG AS er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×