LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

Julegave Gere m/familie

Innsamlede midler går til økonomisk støtte for juridisk gjennomgang.

Hva er det som skjer med Kværnerbyen? Først får Piece of Cake beskjed om at de ikke får forlenget kontrakt. Vi mister altså den eneste lokale kafeen vi har. 

Nå har i tillegg Kværnerdammen Borettslag bestemt seg for å kaste ut en familie på fire som leier en leilighet der. To voksne og to små barn. Jeg tror jeg snakker for flere når jeg sier at dette er fire personer hele Kværnerbyen virkelig har blitt glad i. Det er snakk om driverne av Frukt&Grønt - altså Gere med kone og to nydelige barn.

Eieren av leiligheten har visstnok en god grunn for å ikke kunne bo i leiligheten selv, og har dermed tidligere fått godkjenning til å leie ut. Denne tillatelsen satte styret i Kværnerdammen Borettslag en stopper for. Beskjeden fikk leietager levert på døra av styret rett før jul. Det skal aldri ha vært noen form for klager på ham, heller tvert imot. Utleieren på sin side ønsker i tillegg å la han bo ut kontrakten sin som utløper i august, men blir altså hindret av styret i  Kværnerdammen Borettslag. Det er svært kritikkverdig og ekstremt mangel på empati og moral.

Hvis de må flytte, så mister vi KB Frukt& Grønt også. De driver et viktig servicetilbud bla med søndagsåpent og pakker fra Posten, i tillegg bidrar de til så mye god stemning i Kværnerbyen. 

Vi er mange som ønsker å beholde familien i Kværnerbyen. Jeg har derfor satt opp en spleis som julegave til Gere og familen. Målet er å samle inn 5.000-10.000kr som han kan bruke til en juridisk gjennomgang for å sjekke om alt er gjort riktig. 

Det er viktig å presisere at dette ikke er kritikk rettet mot Kværnerdammen´s beboere, men styrets håndtering i denne saken. Er du beboer der kan du i såfall undersøke. Du har som beboer krav på innsyn i styrets arbeid. 

Julegave Gere m/familie

52 800 kroner innsamlet

211 givere
Avsluttet 05.01.2022
176% av 30 000 kr
Senait Teklemichael Gebresilassie sitt profilbilde
Verifisert
Senait Teklemichael Gebresilassie mottar pengene
Runar Punktum Nordli-Olsen sitt profilbilde
Verifisert
Runar Punktum Nordli-Olsen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
E-post
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Runar Punktum Nordli-Olsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×