LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp Ina på 14år med ny hest!

Hjelp Ina på 14år med ny hest!

Alle pengene som samles inn går til ny hest til Ina! ❤️

Ina Karoline er ei jente på 14 år som hadde fått lånt sin drømme hest fra langedrag! Dette var en 13 år gammel fjordferdhest hoppe ved navn Nuperosa! 

Dems første møte var 5 august 2021, da fikk vi Rosa hjem hit for første gang. Ina var så stolt der hun tok leie tauet til som hest som hun skulle bygge en ny relasjon til og komme seg opp å frem med! Denne dagen var stor!

Bare 14 dager etterpå kjørte de ned til Kristiansand, der hun og Rosa skulle starte sitt første stevne! De startet utdanningsklassen i kjøring, og i dressur kom dem på 3plass, 1plass i presisjon, og 3plass i maraton og 3plass i sammenlagt! Disse plasseringene vokste Ina og Rosa på skikkelig sammen! 

Rosa sin svakeste side var dressuren, men Ina jobbet virkelig på her også med god støtte fra Wenche Johannessen og Maria Henriksson som sitt støtte apparat i ryggen! Og nå mot slutten var hun kjempe fin! 

De fikk også starter NM kjøring på Biri! Der dem fikk en 7plass sammenlagt i Lett klasse! Desember kom og Ina og Rosa fikk så beskjed om at disse to var tatt ut på satsingsgruppa for landslaget i kjøring! Dette var en stor drøm for Ina sammen med Rosa som gikk i oppfyllelse, hun hadde også nå klart det samme som sin tvillingsøster klarte før i år! Ina gledet seg stort til neste års sesong, sammen med sin tvillingsøster Alice! Da dem skulle konkurere mot hverandre å ikke minst sammen! Og dem skulle jo også til Danmark i april/mai neste år å konkurere der! 

Men slik ble ikke historien til Ina og Rosa!

Lørdag den 25 Desember 2021!

Klokken var 17.45 da Heidi og Kim som er Inas stemor og pappa på vei ned til Inas besteforeldre, da di hørte et skikkelig hyl og et smell fra beitet! De løp ned begge to, å der fant de Rosa med bakbeinet knekt rett av!😭💔! Alle de andre hestene sto samlet rundt Rosa for å passe på henne. Ina og Alice som var til sin mamma kom så fort de kunne! Og var der når dyrlegen kom for å avlive Rosa! 

Ina var der med Rosa fra dag 1 og til siste slutt, som desverre endte brått og så alt for tidlig 💔

Så for at Ina nå skal fortsette med sin lidenskap med kjøring så trenger hun en ny hest, å det trenger hun hjelp til, med tanke på at hun er tatt ut på satsingsgruppa og så gjerne vil komme seg videre og oppfylle sin drøm om stevne i Danmark! 

Utgiftene til Heidi og Kim for å kjøpe en ny hest er ikke tilstede akkurat nå, da dem har hatt mye uflaks i det siste! Da unghesten dems på 2,5år har fått kjevebrudd i november! Dem har forsikring på alt av hester, men egenandeler og utgifter blir det alikevell! 

Så vær så snill å hjelp Ina som er bare 14år, sånn at hun kan få kjøpt seg en ny hest! ❤️

Hjelp Ina på 14år med ny hest!

21 400 kroner innsamlet

88 givere
Avsluttet 24.01.2022
21% av 100 000 kr
Kim Roar Kvalø sitt profilbilde
Verifisert
Kim Roar Kvalø mottar pengene
Majlen Gressetvold Torgersen sitt profilbilde
Verifisert
Majlen Gressetvold Torgersen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
E-post
Bygg inn
Majlen Gressetvold Torgersen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×