Symbolsk billett til Børsens konsertvideo 🌟
3 350 kr
14 givere
33 dager igjen
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

Symbolsk billett til Børsens konsertvideo 🌟

Kulturstua Børsen ønsker å styrke lokalt kulturliv og skape et rikt og variert tilbud av kulturopplevelser for barn, unge, voksne og eldre. Midlene vil benyttes til å skape aktiviteter med lokale kulturutøvere og sikre videre drift på Børsen.

Kulturstua Børsen: Et bidrag til lokalt kulturliv? <3

Aktørene innenfor kulturnæringen lider under strenge koronatiltak – og levebrødet deres blitt revet vekk fra dem i flere omganger under pandemien. Nå opplever vi at kulturarrangementer innskrenkes, utsettes eller avlyses – og mange av aktørene blir stående arbeidsledige på ubestemt tid. 

Kulturstua Børsen er en relativt ny aktør på Orkanger, men har likevel rukket å gjennomføre over 20 små og store arrangementer i Nissengården på Røhme Gård siden oppstarten i september. Alle arrangementer så langt er gjennomført på ren dugnadsinnsats av innehaver og frivillige. 

Børsen ønsker først og fremst å være en støttespiller for lokale aktører ved å tilrettelegge for mer kulturell aktivitet, og økt satsning innenfor kompetanseheving og nettverksbygging. 

Regjeringens nye retningslinjer har ført til avlysning av alle planlagte arrangementer på Børsen, som resulterer i ingen inntekt, og heller ingen utbetalinger av honorarer til kulturutøvere. 

Fremtiden er fremdeles noe usikker i forhold til lansering av programmet for 2022, men når vi får grønt lys fra de på toppen skal vi fyre løs med nye, spennende prosjektet i tiden som kommer.

Vi ønsket å gjøre noe for lokale artister som arbeider for å skape gode opplevelser for andre, men som ikke blir gitt denne muligheten grunnet pandemien. 

Derfor ba vi det lokale næringslivet om hjelp - og i romjula rigget vi om Børsen for konsertopptak, og produserte en helstøpt videoproduksjon av en konsert med flotte, lokale artister:

Maja Aspås Teialeret

Kristian Raanes

Kay Ronny Dahl

Johan Flønes

Øyvind Weiseth

Jo Sverre Sande 

Lyd og lys: RA Audio

Videoproduksjon: Vassli Video og IT

Kamera: Geir Ivar Steigedal

Alle sponsormidler fra lokalt næringsliv  ble videreformidlet til de medvirkende i produksjonen.

Inntektene fra Spleisen vil gå inn i driften til Kulturstua Børsen, og benyttes til å skape nye kulturprosjekter - av og for lokale aktører.

Opprettet av
Kulturstua Børsen

VerifisertMargrethe Aae er ansvarlig for spleisen

Pengene utbetales til

Orgnr. 927 137 097

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Margrethe Aae er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×