VERDENS VIKTIGSTE KORTFILM
9 355 kr
30 givere
25 dager igjen
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

46% av målet oppnådd
9 355 kr46 % av 20 000 kr

VERDENS VIKTIGSTE KORTFILM

All støtte vil gå til vår siste filmproduksjon på Westerdals

Vi produserer vår siste (og beste) kortfilm, og i den anledning trenger vi hjelp fra våre kjente og kjære til å hjelpe oss finansiere deler av utgiftene vi kommer til å ha, da spesielt mat og transport til crewet under innspillingsperioden.

I denne fortellingen møter vi en kvinne i slutten av tjueårene med et sterkt behov for å løsrive seg fra den apatiske verden hun befinner seg i. Hun begynner å søke utover i ukjente kriminelle miljøer, der hun gjennom sine nye venner blir introdusert for partydopet MDMA. Opplevelsen av det første møtet blir selve mirakelkuren, hvor hun under rusen endelig kan gi slipp og tillate seg selv å miste kontroll. Men til hvilken pris? Hun finner etter hvert ut at rusen bare er et midlertidig plaster på såret, og at det ultimate bunnpunktet er det hun trenger for å leges helt.

Støtten fra dere gjør at vi kan frigjøre oss litt fra de praktiske behovene en innspilling har, og utfordre oss selv mer kreativt. Som en hyggelig gest vil alle som ønsker å støtte oss med mer enn 250kr få en takk i rulleteksten! Bare legg igjen navnet ditt her på Spleis om du ønsker det. Ønker du å være anonym er dette også ok, vi setter stor pris på alle bidrag.

Her er crewet vårt:

Silje Langehaug - er filmens regissør og også gruppens surrehode - det går som hånd i hanske, og vi er veldig glad for at hun er hodet bak dette prosjektet. Hun har stått på i et år nå med denne fortellingen og jobbet dag og natt for at publikum skal kunne njute filmen når den er ferdig. Silje er ustanselig!!! I hvertfall om hun får tilbake sykkelen sin som dessverre ble stjålet i desember.

Eline Hegna er produksjonens produsent og bindeleddet i crewet. Hun er flink til å se andre og fungerer som en slags mor. Mat, kaffe, tiktoks eller omsorg, hun har det. I tillegg burde det nevnes at hun er veldig flink til å bygge på andres ideer og tar gode kreative valg.

Astrid Alexandersson – er fotografen. Nylig kjøpte hun vintersko som tåler -70 grader i forbindelse med en annen produksjon hun skal ut i. Hun er med andre ord dedikert. Hun kler seg kanskje som en som skal på ekspedisjon, men det viser bare at hun alltid er berett uansett værforhold.

Lise Fossum – er vår flinke klipper. I romjulen har hun tilbragt mye av tiden med de to kattungene sine Lotus og My. Da vi på nyåret møttes, slo Lise til med noen saftige roasts som hun hadde spart opp gjennom hele ferien mens hun var alene med kattene, og med det var vi klare for siste innspurt av pre-produksjonen!

Kasper Kvandal – er en av våre lyddesignere. Hans lidenskap er å legge layers i lydbilde og utforske med kreativt lydarbeid.

Tage Tollefsen – er også en av våre lyddesignere. Han er veldig flink til å løfte andre og se det positive i mennesker. I samtaler med andre er han ofte veldig raskt ute med å skyte ut noen overraskende puns. Tages styrke er det å sørge for å perfeksjonere rene dialoger.

Vera Kaufman Brunstad –  er vår manusforfatter og hjertet til produksjonen. Hun er kanskje det mest effektive mennesket vi har møtt. Parallelt med dette holder hun på med sitt eget studieforløp og står standup på scenen i ny og ne (som vi alle må se snart). Hun er med andre ord en maskin.

Camilla Holmsen – er vår art director. En av hennes sterkeste side er at hun har evnen til å tolke og forstå crewets kreative baktanke når de selv ikke klarer det. Vi er heldige som har fått henne inn i kjerne-crewet med hennes smittende positivitet og engasjement, hun spiller oss skikkelig gode.

Vi gleder oss til å lage film for dere og takker på forhånd for all støtte:)

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Eline Charlotte Johansen Hegna
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Eline Charlotte Johansen Hegna er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×