LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for ÅRETS JULEGAVE? KJØP AV TOMT OG HYTTE TIL DE HJEMLØSE HUNDENE

ÅRETS JULEGAVE? KJØP AV TOMT OG HYTTE TIL DE HJEMLØSE HUNDENE

Den norske hundegåden vår i Sanski Most er en trygg sone for de hjemløse hundene i Bosnia. Der har vi ikke bare hunder fra Sanski Most, men fra mange andre byer i Bosnia som Kljuc, Banja Luka, Sarajevo og flere andre.

De hjemløse hundene i Bosnia blir daglig mishandlet av mange innbyggere, skutt og skadet av jegere og myndighetene, og blir stuet bort i offentlige shelters der de ikke får pleie, de får ikke mat og de lever og råtner i sin egen avføring, innestengt og uten vann. 

Advokaten som representerer vår organisasjon i Bosnia, Dalida Kozlic,  er mye omtalt i media i Bosnia og jobber iherdig med å få stengt disse offentlige hundegårdene som myndighetene bruker til å tjene penger på (ved å få støtte fra organisasjoner som IFAW og UNDP). 

Senest forigår 03.11.17  har en politimann i Sarajevo skutt en forsvarsløs hjemløs hund midt i byen. Igår 04.11.17 ble titalls forsvarsløse hjemløse hunder skutt og drept, eller skutt og skadet og forlat til å dø. 

Tomta som hundegården befinner seg på nå og som vi har fått leid gratis er litt under 800 kvadratmeter stor. Der hjelper vi over 120 hunder akkurat nå. 

Daglig dumpes det små valper og nye hjemløse utenfor hundegården. Dersom vi ikke forbarmer oss og tar de inn til en allerede overfylt hundegård, så risikerer de å bli drept, skutt, forgiftet, påkørt, mishandlet eller dø av sult og mangel på vann :disappointed:I hundegården får de vann, mat, 3 hundepassere som tar seg av dem og rydder daglig og en dyrlege som er på besøk fast hver helg. De blir vaksinert, ID-merket, sterilisert, renset for åarasitter, orm og lus og etter hvert også adoptert. Men det begynner å bli fryktelig trangt og tragedier står i kø utenfor hundegården. 

 Vi har sett på en tomt som er litt over 3 ganger så stor som den tomten som vi får låne per idag, den er på 2600 kvadratmeter, avsides liggende, med trær og en bekk som renner gjennom tomten, og det er en liten solid hytte med strøm og vann. 

Vi trenger å samle inn 150.000kr for å kunne kjøpe tomta og hytta, og gjerde det inn, så vi kan hjelpe flere hunder i sikkerhet og ha større plass for de hundene som vi har allerede. 

 Dersom vi greier å samle inn pengene så ville vi flyttet all inventar som isolater og hundehus dit, bortsett fra murisolatene og gjerdet rundt juniordelen, de ville vi fortsatt brukt som isolat for hundene som blir dumpet på dynga og som må gjennom vaksineringen.

Vi må få flere hunder i trygghet og sikkerhet, det handler om livet! 

Håper mange blir med og hjelper oss å sikre og redde hundene. Dette ville vært verdens beste julegave og reneste julekvelden for de hjemløse hundene i Bosnia.

Ønsker du å hjelpe oss? 

Vipps: 97872

Kontonummer: 1503.89.50409 

Paypal: paypal.me/gatehunderbosnia

Del gjerne innlegget :heart: Besøk vår FB side "Støtt gatehunder i Bosnia"

ÅRETS JULEGAVE? KJØP AV TOMT OG HYTTE TIL DE HJEMLØSE HUNDENE

80 000 kroner innsamlet

178 givere
Avsluttet 05.12.2017
Sanda Hagen sitt profilbilde
Verifisert
Sanda Hagen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Sanda Hagen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×