LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp til Marte og barna i den krevende tiden som kommer

Hjelp til Marte og barna i den krevende tiden som kommer

Alle pengene blir utbetalt Marte som hjelp til utgifter i kjølvannet av Petters brå og uventede bortgang

Det utenkelige har skjedd. Vår kjære Marte har mistet sitt livs kjærlighet, og Ava (4) og Leo (6) er frarøvet pappen sin. Natt til søndag ble umistelige Petter brått revet bort. Bare 33 år gammel! 

Familien fikk positive covid tester på torsdag, Petter kastet opp og var slapp på fredag. Natt til lørdag fikk ikke Marte kontakt med han og ringte ambulanse. Han havnet i koma. Natt til søndag sovnet han inn. 

Petter har fått påvist multiple hjerne- og hjernestamme infarkter (blodpropper i hjernen), med påfølgende hjernebløding. Skadene var dessverre så store at livet ikke sto til å redde.

Hvordan dette kunne skje en ung, frisk mann som levde sunt og hadde god helse vites ikke. Om det skjedde pga covid, bivirkninger av en nylig satt vaksinedose, eller noe annet er foreløpig uklart. Svaret får vi først etter obduksjon..

Dette er så klart svært traumatisk for familien. 

Noe av det mest grusomme er at Marte og barna satt i bilen utenfor rikshospitalet og ble ikke sluppet inn for å ta farvel, siden de hadde positive tester. Selv om han lå på Covid avdelingen. De ble sendt hjem og Marte måtte ta det siste farvel via facetime. Barna fikk ikke tatt farvel. Det er så brutalt. :( 

Familien hadde så mange drømmer og planer. De har akkurat flyttet inn i og satt igang oppussingen av drømmehuset, der Marte og Petter så for seg å bli gamle sammen. De var flinke til å nyte de små gledene i hverdagen, og til å være tilstede i nuet. Petter drømte om at de skulle etterlate seg en "skravlebenk" i nærområdet når de ble gamle. En benk med sitater for å få folk til å huske på å nyte de små magiske øyeblikkene i hverdagen. En benk der de selv kunne sitte og mimre om livet. Men brått skjedde det ufattelige. Nå ønsker vi å få opp denne benken til minne om Petter. 

Marte er en som alltid stiller opp for de rundt seg. Hun er positiv, sterk, motiverende, engasjerende og ser alltid de rundt seg. Vi kjenner ingen med mer livsgnist, positivitet og energi. Marte tenker alltid på hva godt hun kan gjøre for andre. Hun har allerede sagt at når hun kommer seg gjennom dette, ønsker hun å hjelpe andre som går igjennom det samme. Det er så typisk Marte. At hun allerede tenker på hvordan hun skal kunne hjelpe andre når hun går igjennom sitt livs største krise. 

Nå trenger hun oss. 

Vi ønsker nå å gjøre fremtiden til Marte og barna så lett som mulig ved å la dem slippe økonomiske bekymringer.

Utgifter til begravelsen, ferdigstilling av oppussingsarbeidet (som de egentlig skulle gjøre mesteparten av selv, med Petter i spissen), betjening av lån, og bygge opp en buffer for henne og barna er det aller viktigste.  

Dette er noe av det vondeste et menneske kan oppleve, og vi håper mange vil bidra <3 

Hjelp til Marte og barna i den krevende tiden som kommer

1 945 210 kroner innsamlet

5 989 givere
Avsluttet 22.02.2022
77% av 2 500 000 kr
Marte Sæthre Grahl sitt profilbilde
Verifisert
Marte Sæthre Grahl mottar pengene
Anine Victoria Stang sitt profilbilde
Verifisert
Anine Victoria Stang
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Anine Victoria Stang er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×