Kaniner i Bergen trenger hjelp
17 460 kr
97 givere
Avsluttet

Kaniner i Bergen trenger hjelp

I løpet av noen år har Brattholmen Omplassering i Bergen omplassert og hjulpet 200 kaniner til et bedre liv. Det er mange, og Norges Kaninforening vil gjerne bidra til at man også i fremtiden kan redde kaniner i området.    

Kaniner vi påtar oss ansvaret for blir helsesjekket og kastrert, de får eventuell nødvendig behandling og tas vare på inntil de kan adopteres bort til gode hjem. Dette er kostbart, og vi har nå flere kaniner som bør gjøres klar for omplassering.

For å dekke veterinærutgifter er vi avhengig av et spleiselag. Din støtte vil gå direkte til arbeidet som gjøres for kaniner i Bergen, og alle bidrag hjelper. Om vi får inn nok penger på spleisen vil vi også kunne oppgradere kaninhuset på Brattholmen, så kaninene som er i fosterhjem der får enda bedre forhold. Mange har behov for å trene opp stive kropper etter mange år i små bur, så det er viktig med god plass. 


Om Norges Kaninforening

Jeg opprettet Norges Kaninforening i 2013 for at den mye misforståtte arten skulle få det bedre. Ved å spre kunnskap og øke bevisstheten om artens naturlige behov har vi sett en god utvikling. Etterhvert begynte vi også med praktisk hjelpearbeid, der andre organisasjoner enten ikke er tilstede eller har kapasitet.

Vi samarbeider også godt med Mattilsynet og har hjulpet dem ved å overta kaniner fra ulike dyrevernsaker.  Vi er avhengig av medlemmer og økonomiske gaver for å kunne yte bistand til kaniner i nød, noe vi gjør over hele landet. 

Følg oss også på Facebook og få oppdateringer om hva vi holder på med. Vi vil også legge ut informasjon om hva som skjer i Bergen.

https://www.facebook.com/norgeskaninforening/

To kaninunger som ble funnet ute i Bergen i dag. De er tynne, våte og slitne, men er nå på Brattholmen Omplassering. 

Om kaninhold

For informasjon om kanin og kaninhold.

http://www.kaninboka.no 

Bli også med i den aktive og hjelpsomme gruppa til Den store kaninboka

https://www.facebook.com/groups/Denstorekaninboka/

Gruppe for fosterhjem og kaninhjelpere i Bergen

https://www.facebook.com/groups/148095339038882/

 

Opprettet av
Marit Emilie BusethIkke verifisert
Ikke identifisert med BankID enda
Pengene utbetales til

Orgnr. 912 315 940

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Marit Emilie Buseth er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×