LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hardangervidda på langs for kreftsaken

Hardangervidda på langs for kreftsaken

Alle pengene som kommer inn vil bli fordelt 50/50 til Kreftforeningen og Ung Krefts pårørendegruppe

Turforliv er en organisasjon som går tur og samler inn penger til kreftsaken, og fra den 12. til den 18. mars skal en god gjeng gå Hardangervidda på langs fra Finse i nord til Haukeliseter i sør. I år så går vi for alle som er pårørende eller etterlatte.

Turforliv ble startet av meg i 2018, da tanten min Grethe Hanssen døde av kreft. En av de tøffeste tingene med kreft er følelsen av at man ikke kan gjøre noe, at man må legge livet sitt i hendene til skjebnen selv. Hjelpeløsheten som rammer de med kreft og deres nærmeste er hard, fæl og kjenner ingen nåde.

Siden den gang så har vi vokst litt for hvert år,og hvert år så går vi tur, snakker om kreftsaken og samler inn penger til Kreftforeningen. Til nå er det samlet inn over 465.000 kroner over fem forskjellige turer. Blant turene finner vi Troms Rundt, 965 km over 52 dager gjennom alle 24 kommunene i Troms fylke og Nordmarka på langs, et ultramaraton gjennom Nordmarka.

Og nå er det Hardangervidda sin tur! Selve turen er bare halve arbeidet, og fremfor oss nå står alt forarbeidet, planleggingen og usikkerhetene. Sist men ikke minst så skal vi samle inn penger til det viktige arbeidet som gjøres av både Kreftforeningen og Ung Kreft, og pengene vil bli fordelt på de to.

Jeg skulle selv ønske at jeg hadde hatt et slikt tilbud for pårørende som Kreftforeningen og pårørendegruppa til Ung Kreft har. Det er mange kvelder jeg har slitt meg i håret, grått og fortvilt ofer det fakta at livet går sin gang, også i retniger en ikke ønsker.

Men det er det som er så fint med samhold, det er at vi ikke trenger å stå alene i det. Og det er det vi går for i år, for at vi samlet står sterkest.

Og en slik god sak fortjener gode penger, og det er derfor vi setter oss som mål å samle inn 100 000 kroner til kreftsaken.

Turen vil ta oss og dere 120 km gjennom et nådeløst isøde, isødet som nesten kostet Roald Amundsen livet. Vi kommer til å drasse med oss pulk og proviant, og stake oss en vei over den store og slake vidda. Hver dag er usikker, først skinner sola, og så plutselig slår stormen til. Det er litt som å være pårørende, en vet aldri hva neste dag bringer.

Så gi noen kroner til innsamlingen, og vil lover at de uavkortet skal gå til kreftsaken. Dette er en kamp som vi alle må kjempe i lag, og det er når vi står samlet at vi står sterkest. 

De kronene vi samler inn i dag kan være med på å tørke en tåre i morgen.

Følg forberedelsene og turen på turforliv på facebook og/eller instagram, og les mer om turforliv på turforliv.no

Takk, og ta vare på hverandre

Hilsen Linas Hauge

Hardangervidda på langs for kreftsaken

44 469 kroner innsamlet

117 givere
Avsluttet 13.04.2022
44% av 100 000 kr
TURFORLIV sitt profilbilde
TURFORLIV mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
TURFORLIV er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×