LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Innsamlingsaksjon for støtte til behandling og opptrening

Innsamlingsaksjon for støtte til behandling og opptrening

Pengene skal gå uavkortet til behandlingsutgifter, slik at jeg kan komme meg tilbake til idretten og få en normal hverdag. Målet er behandlings samarbeid hos Move To Cure, men mulig det må bli et samarbeid med dem her i Norge. Oppdateres ved endringer

Jeg, Thomas Aasen Markeng representerer Lensbygda Sportsklubb lokalt, og er i dag en del av den norske landslagstroppen. 

Jeg har hatt trøbbel med kneet siden 2015, og har vært årlig inn og ut av operasjonssalen. Det står mer detaljert lenger ned i denne teksten.

Slik det er i dag, er det ikke midler til å dekke mine behandlingsutgifter, og forsikring har også en maksgrense de dekker. Dette er noe jeg må dekke fra egen lomme, i tillegg til de vanlige faste utgiftene jeg ellers har. Jeg gjør mitt beste for å fordele kostnader, men ser at det nærmer seg bunnen i kassa.

Jeg og fysioterapeut ser forbedringer i kneets funksjon og stabilitet, og har tro på at kneet vil komme seg og jeg igjen kan hoppe. Hver behandling hos fysioterapeut koster meg rundt tusenlappen, og jeg har 2-3 behandlinger i uka.

Jeg skal sammen med fysioterapeut se på muligheten til behandling i samarbeid med Move To Cure i Belgia, med intensiv oppfølging, og oppfølging i etterkant for å minke tilbakefall. Dette er noe jeg må dekke av egen lomme og har en estimert kostnad på rundt 200 000 – 250 000kr. Jeg er veldig interessert i å få til dette og har veldig trua på at jeg skal hoppe igjen, men jeg trenger hjelp fra dere.

Den som gir 2500 kan få sitt navn/firmanavn trykket på klær jeg skal bruke i sosiale medier, og i andre sammenhenger*

Den som gir 6000 eller mer får navn/firmanavn i trykk på bil i tillegg til klær*

Mine faste samarbeidspartnere får trykk uansett

Håper dette er noe du eller dere kan bidra til 😊

Litt om meg og mine prestasjoner:

Jeg var 9 år da jeg tok på meg mine første ski, og var ikke helt sikker på om dette var idretten for meg, men med målrettet og beinhard trening og god trener rundt meg har pilen kun pekt oppover. Fra G-12 fikk jeg Tom Erling Gangnes som trener, som har gitt med ekstremt god oppfølging og veiledning.

I tidlig alder deltok jeg på Solan Gundersen Vinterleker. I 2012, 2013 og 2014 vant jeg i spesialhopp, noe som ga meg muligheten til å representere Norge i Schuler-Cup i Oberstdorf. Jeg ble beste norske.

Gjennom disse årene hadde jeg mange gode hopp, i ulike turneringer. Året 2014 fikk jeg muligheten til å prøve meg i Norges Cup som ung utøver, og i klasse B tar jeg seier i begge renn. Herfra blir jeg flyttet opp i Norges Cup A. Gjennom mine gode prestasjoner, fikk jeg muligheten til å kvalifisere til Senior NM, noe jeg klarte. Det har skjedd kun en gang tidligere at en 14-åring har fått til det samme.

G-15 hovedlandsrenn, her har jeg mulighet til å bli første utover som vinner 5 ganger på rad. Slik gikk det ikke.

Så smeller det, jeg skader meg november 2015. En skade jeg ikke unner noen. Menisk og korsbånd ryker på venstre kne, og veien derfra har vært tung, kronglete og krevd ekstremt mye tid til opptrening og behandling.

Året er 2016, jeg blir anbefalt å starte rolig med hopping etter anbefaling fra Idrettens Helsesenter i Oslo.

Året 2017 er jeg tilbake for å operere menisk, og kommer meg tilbake på rekordtid. Derfra har jeg mange gode prestasjoner frem til desember 2019.

I 2019 skal troppen til Støckl presenteres, og jeg er en av de 3 nye guttene. Samme sesong hopper jeg i Klingenthal i Tyskland, også smeller det igjen.

Herfra blir jeg sendt rett hjem til Norge, må operere korsbånd, menisk og leddbånd. Veien herfra har bestått av mye frem og tilbake på hopping, inn og ut av operasjonsalen, et kne som ikke fungerer.

Fikk leddbånd av donor, vinner Norgescup året etter, inn på operasjonsalen for å fjerne skrue og arrvev, smertene fortsetter og i mars 2021 ble det funnet masse løse biter under kneskål. Oktober 2021 var jeg inne igjen for å fjerne cyste, som ble erstattet med beinbiter fra legg.

*Her må du som gir penger, krysse av for at informasjon kan deles offentlig på spleisen, samt legge igjen en kommentar med navn eller firmanavn du ønsker på trykk.

*Ved samtykke til deling av navn/firmanavn på spleis, vil også dette bli delt i sosiale medier

Innsamlingsaksjon for støtte til behandling og opptrening

6 500 kroner innsamlet

15 givere
Avsluttet 09.05.2022
3% av 200 000 kr
Thomas Aasen Markeng sitt profilbilde
Verifisert
Thomas Aasen Markeng mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Thomas Aasen Markeng er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×