LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Johanne's Drømmekonsert!

Johanne's Drømmekonsert!

I 2021 mistet vi datteren vår. Hun tapte kampen mot kreftformen DIPG etter 9 måneder. I lys av dette ønsker vi å hedre henne med en drømmekonsert. Pengen som samles inn vil gå til å booke artister for en gratis konsert i Fredrikstad.

Har du noen gang ønsket å oppfylle noen sin drøm?

Vi lever i historien om en liten jente som aldri fikk sin drøm oppfylt. Hvem er vi? Jo, vi er mamma’n og pappa’n til lille Johanne som dessverre gikk bort etter en intens kamp for livet, gjennom 9 måneder med en sjelden hjernesvulst. Hun ble dessverre bare åtte og et halvt år gammel.  Johanne elsket musikk! Hun sang seg gjennom livet. I kor, på skoleveien, under leksene, i dusjen og i senga. Ja, litt sånn overalt egentlig. Hver gang vi voksne skulle på konsert, sa hun bestemt i fra at hun ville være med. Svaret var dessverre hver gang at denne var for de voksne, noe hun godtok motvillig. Midt i sykdomsperioden på Rikshospitalet, satt vi og snakket om alt vi ønsket at Johanne skulle få oppleve før hun døde. En av de store tingene var at hun skulle få oppleve en skikkelig konsert. Vi fant en mulighet, den var dessverre utsolgt, men bandet satt opp en ekstra konsert samme dag for at Johanne skulle få denne opplevelsen før det var for sent. På grunn av Covid ble beklageligvis også denne avlyst.

Det var lite vi fikk gjort med det på dette tidspunktet. Tilbake står vi med et sterkt ønske om å holde et løfte om en konsert. En konsert som Johanne dessverre ikke vil få oppleve, men håpet er at det vil bli en konsert som minner oss på hvordan musikk og mennesker gledet Johanne hver dag i hennes liv. Vårt ønske er å sette sammen en konsert som skal være gratis for publikum. Den skal glede barn, ungdom, voksne og gamle. Om ikke Johanne er med oss fysisk, er ønsket vårt at hennes navn og vesen skal leve videre.

Helt konkret så trenger vi hjelp! Vi ønsker å stable på beina denne konserten. Til minne om Johanne, og alle andre som har stått i kampen mot kreft og tapt. En konsert må ha artister og artister koster penger. Derfor lurer vi rett og slett på om du har en slant å avse til dette formålet? Beløpet vi klarer å få inn vil gå til å booke artister, og vi håper virkelig å kunne hedre Johanne og glede barnefamilier med en fantastisk konsertopplevelse.

Helt siden det ble klart at Johanne skulle dø, har alle rundt oss spurt om det er noe de kan gjøre for å hjelpe. Vi har ikke for vane å be om hjelp, men denne gangen føles det riktig og saken så viktig. Så derfor er håpet at vi, vår familie, alle våre venner og deres venner igjen, sammen skal klare å generere et beløp som kan gjøre denne konserten mulig. Konserten vil finne sted Søndag 3. juli, i Fredrikstad.

Om det innsamlede beløpet skulle overstige konsertens kostnad, blir overskuddet overført til Johanne Othilies minnefond. Minnefondet hjelper familier i samme desperate situasjon som vi var, samt yter bistand til forskning på Johannes sjeldne kreftform, DIPG.

Beste hilsen

Pia&Lars

Johanne's Drømmekonsert!

306 250 kroner innsamlet

1 013 givere
Avsluttet 31.05.2022
102% av 300 000 kr
Lars Erik Edvardsen sitt profilbilde
Verifisert
Lars Erik Edvardsen mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Lars Erik Edvardsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×