Nerd Aid 8 – Ukraina
9 050 000 kr
2 449 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

90% av målet oppnådd
9 050 000 kr90 % av 10 000 000 kr

Nerd Aid 8 – Ukraina

Det er freddan, jeg har spist taco, og velter over i sofaen. Jeg har verdens tryggeste IT-jobb, og er i grunn aldri skikkelig redd.

Det er også fire år siden jeg løfta en finger for å gjøre verden bedre. Den gang fikk jeg for sjuende gang all verdens hjelp av nerds og kollegaer i IT-bransjen til å gjennomføre Nerd Aid 7, for Jemen, Somalia og Sudan. Nå brenner det i Ukraina.

Jeg skammer meg litt for passiviteten min. Og jeg skammer meg litt for å knapt ha visst at Ukraina allerede har stått i en konflikt i 8 år. Når vårt naboland nå invaderer Ukraina med full styrke ble plutselig verden bitte liten, galskapen tilsvarende stor, og jeg har fått et nødvendig spark i skrittet for å ta to skjeer med ta-seg-sammen og bidra litt.

Kanskje er jeg ikke i en posisjon til å si fra at dette ikke er greit. Men jeg er i en posisjon til å bidra litt til de som alltid bidrar mye, også når jeg lukker øynene. Som vanlig går det som samles inn til Røde Kors. De er til stede, og hindrer og lindrer nød med mat, vann, varme og beskyttelse.

Jeg håper vi enda en gang kan vise kraften til et ualminnelig engasjert kollegium av IT-folk, nerder generelt, wannabes og hangarounds. Det er dundrende kult om du deler aksjonen i dine sosiale kanaler, enda kulere om du gir noen kroner, og garantert god karma om du gjør begge deler! 

Spleisens sponsorer
Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 864 139 442

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
ERLEND SCHEI er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×