LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for WORLD GAMES - ET SISTE LØFT

WORLD GAMES - ET SISTE LØFT

Det koster litt penger å gjennomføre dette ambisiøses prosjektet, penger forbundet ikke kan ta fra budsjettene våre. Det vil gå utover satsningen til andre utøvere.

7. – 17. juli arrangeres World Games i USA, og vi skal i år sende det største Norske World Games-laget i styrkeløft noensinne. Vi ønsker derfor å leie inn de samme som filmet på VM til å følge landslaget underveis, og produsere innhold til en slags dokumentarfilm- eller serie om veien til World Games for det norske laget. Noen konkurrerer der for første gang, andre kanskje for siste.

Vi håper og tror at dette vil vise fram sporten og utøverne våre i et veldig positivt lys, og at det ikke minst vil gi styrkeløft litt oppmerksomhet i den nasjonale bevisstheten. Derfor håper vi at alle fans av styrkeløft der ute vil være med på en spleis med forbundet hvis de har lyst og mulighet. Filmen har arbeidstittel "Et siste løft" og skal følge utøverne tett på både i forberedelse og under World Games i USA. Alle som støtter med 100kr eller mer vil bli nevnt og takket i rulleteksten på det endelige produktet

Litt om World Games 2022

11 løftere er kvalifisert, 8 har plass og 3 står på reservelisten. World Games skjer hvert fjerde år og er et arrangement som tilsvarer OL og arrangert sammen med IOC, 36 idretter er representert. Dette er det største mesterskapet en styrkeløfter kan delta på. Vektklasser slås sammen, det er en maks begrensning på antall deltakere i hver klasse og det er egen kvalifisering.

Serien vil bli produsert av partnere vi brukte under VM i Stavanger 2021, og vi går i gang med produksjonen i mars 2022 og vil vare fram til august/september 2022.

Serien har arbeidstittelen "Et Siste Løft", og skal fange de aller næreste idrettsøyeblikkene til et folkekjært landslag på oppløpssiden av karrieren, i tillegg til de nye talentene på vei opp.

Det koster litt penger å gjennomføre dette ambisiøses prosjektet, penger forbundet ikke kan ta fra budsjettene våre. Det vil gå utover satsningen til andre utøvere, og det er viktig at prosjekter som dette er et supplement til sporten og ikke en erstatning av det vi holder på med hver dag. Derfor går vi ut til styrkeløftmiljøet i Norge og ber om hjelp til å få reisen mot World Games 2022 fanget på film.

Større bidragsytere vil kunne få påvirkning/produktplassering i serien, ta kontakt hvis dette er aktuelt for deg eller din bedrift

WORLD GAMES - ET SISTE LØFT

35 600 kroner innsamlet

59 givere
Avsluttet 10.06.2022
35% av 100 000 kr
Norges Styrkeløftforbund sitt profilbilde
Norges Styrkeløftforbund
Verifisert
Janne Gunn Gaard står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Janne Gunn Gaard er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×