LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss med midler til ishockeyutstyr til ukrainske flyktninger

Hjelp oss med midler til ishockeyutstyr til ukrainske flyktninger

Alle midler som samles inn går uavkortet til innkjøp av ishockeyutstyr til ukrainske flyktinger som er på mottak i Porsgrunn og Skien. Eventuelt overskudd går uavkortet til Røde Kors i Ukraina.

Tragedien i Ukraina har sendt millioner av mennesker på flukt i Europa. Skien Ishockeyklubb åpner dørene for flyktningene som kommer til Grenland.

Vi ønsker å hjelpe til der vi kan, og vi vet at ishockey er en stor idrett i Ukraina. Derfor vil vi gi et tilbud til flyktningene som kommer til Grenland. Vi skal ha hockeyskole på dagtid, og de som har spilt ishockey tidligere kan også bli med på trening på kvelden. Dette er åpent for både barn og voksne, og vi ønsker å være en trygg havn der mennesker kan møtes i trygge omgivelser.

Det er en samlet klubb som står bak dette. Vi ønsker å være en bidragsyter slik at de som kommer hit får en litt lettere hverdag etter tøffe opplevelser i hjemlandet.

Vi har fulgt med på situasjonen i Øst-Europa fra starten, og ble enige om å åpne klubben da vi skjønte at det ville komme flyktninger til nærområdet. Vi følte vi måtte gjøre noe, og har kontaktet både Porsgrunn og Skien kommune samt Sana som er organisasjonen som huser flyktningene i Porsgrunn. Samarbeidet er opprettet, så nå håper vi at vi kan starte opp tilbudet allerede om noen dager.

Vår tidligere spiller, Radioen Podolyanyuk som spilte for oss i 2020, før han flyttet hjem til Ukraina. Det at en tidligere spiller har fått krigen på nært hold har gjort inntrykket ekstra sterkt for oss. Man kjenner på at krigen er nærmere når en venn og tidligere spiller må bytte ut hockeyutstyret og heller kjempe i krig for landet sitt. Det er tragisk, og ingen skal trenge å oppleve dette. Verken voksne eller barn.

Vi ønsker hjelp til innkjøp av utstyr til flyktningene. Alt hjelper. Idrettsglede er for alle, og vi kan bidra litt til at barn og unge i ett nytt land kan få en fin aktivitet.

Eventuelt overskudd går uavkortet til Røde Kors i Ukraina. 

Hjelp oss med midler til ishockeyutstyr til ukrainske flyktninger

5 900 kroner innsamlet

19 givere
Avsluttet 12.04.2022
23% av 25 000 kr
SKIEN ISHOCKEYKLUBB sitt profilbilde
SKIEN ISHOCKEYKLUBB mottar pengene
Skien Ishockeyklubb sitt profilbilde
Skien Ishockeyklubb
Verifisert
Karl-Fredrik Sandelin Velle står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
E-post
Bygg inn
Karl-Fredrik Sandelin Velle er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×