Kirkeplanting i Uganda
10 855 kr
26 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

21% av målet oppnådd
10 855 kr21 % av 50 000 kr

Kirkeplanting i Uganda

Alle pengene som samles inn i denne spleisen vil være med å finansiere etableringen av LLMIs kirke i Budhamuli, Uganda.

Vi ber om din hjelp til å etablere Living Life Ministries Internationals tredje kirke i Uganda. Kirken er under oppføring i Budhamuli i Kamulidistriktet. Området hvor vi etablerer kirken har ingen kirker fra før, og befolkningen er i hovedsak muslimer.

Byggingen er i gang og vi snakker om enkle men funksjonelle konstruksjoner i bølgeblikk. Vi regner med at kirken kan romme omlag 200 personer. Medlemmer fra våre to andre kirker i Kamuli skal være med å drive evangeliseringsarbeid i området. Kirken skal formelt innvies når Margaret reiser til Uganda i juni i år.

Kirken er foreløpig bare et tomt skall, så vi trenger hjelp fra deg til å gjøre den klar til å ta imot store og små. Vi trenger benker og stoler, noen gardiner til å pynte litt med, lys, talerstol mm. Vi trenger også midler til å gjennomføre en evangeliseringskampanje i juni når Margaret er i Uganda. Det vil gi kirken en "kickstart".

Det er krav til toaletter i tilknytning til offentlige forsamlingshus. Dette må lages etter nasjonale krav. Her er arbeidere i full gang med murerarbeidet til toalettene til kirken.

Vi setter stor pris på alle bidrag, store som små. Vil minne om at man får veldig mye igjen for hver misjonskrone som går til denne kirken. Living Life Ministries International har ingen kostbar administrasjon i Norge som forsyner seg av midlene. Faktum er at alle i Norge jobber frivillig og uten lønn, til og med lederen vår Margaret Saltrøe.

Vi ser at Gud gjør store ting i kirkene våre i Uganda. Mennesker blir frelst, utfridd og helbredet. Det er et privilegium å få være med å nå mennesker med evangeliet. Hvis du vil vite litt mer om arbeidet til Living Life Ministries international kan du besøke nettsiden vår, der du blant annet finner denne videopresentasjonen:

https://llmi.church/index.php/nb/film/52-presentasjon-av-llmi

Takk for din støtte!

Opprettet av
Pengene utbetales til LIVING LIFE MINISTRIES INTERNATIONAL
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
LIVING LIFE MINISTRIES INTERNATIONAL er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×