LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Polsk lokalavis Razem Kristiansand

Polsk lokalavis Razem Kristiansand

Alle pengene som samles inn går til å støtte den polske lokalavisen Razem Kristiansand. Avisen bringer folk sammen og bygger broer mellom polakker og nordmenn, med vennlighet og gjensidig respekt som kjerneverdier.

Hei, den polske lokalavisen på nett, Razem Kristiansand, er et unikt initiativ i Norge. Vårt mål er å styrke integreringsprosessen mellom det polske miljøet og det norske samfunnet i Kristiansand, Agder og Norge. Vi informerer om nyheter, og drøfter problemer som oppstår i lokalsamfunnet. Vi deltar aktivt i alt som foregår her lokalt, og vi oppfordrer alle polakker som er bosatt i Norge til å gjøre det samme. Integrasjon er nødvendig for å kunne skape nye, sterke bånd. Vi bringer folk sammen og bygger broer mellom polakker og nordmenn, med vennlighet og gjensidig respekt som kjerneverdier. Vi legger vekt på at det som vi har felles er viktigere enn det som skiller oss. Vi vil ikke gjøre dette alene, derfor heter vi Razem. Razem betyr „sammen”. Hittil har vi ikke fått noen offentlig støtte, og vi jobber i fulle stillinger uten penger. Vi ser hvor viktig avisen vår er for å skape nærhet mellom mennesker som bor i samme by, fylke og land. Vi anser at det er veldig viktig for alle, og ikke bare for det polske miljøet. Vi setter pris på alle bidrag som kan hjelpe oss til å fortsette med avisen. Sjekk oss: www.razem.no

Les mer her: Nettavis på polsk skaper engasjement | IMDi

Polsk lokalavis Razem Kristiansand

2 450 kroner innsamlet

11 givere
Avsluttet 28.06.2022
8% av 30 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
POLSK-NORSK FORENING RAZEM=SAMMEN er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×