LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for For de med mindre råd

For de med mindre råd

Ishockey er en super idrett, men som med mange andre aktiviteter, koster det litt å delta. Dessverre har ikke alle råd til å gi barna sine muligheten til å oppdage denne fantastiske lagidretten som gir grunnlag for unike opplevelser både sosialt og sportslig. I begynnelsen klarer de fleste seg, men når barna blir litt eldre kreves det mer. Først med flere turer til Kristiansand og Bergen og deretter til andre steder i landet. Selv med klubbstøtte og mulighet til ekstra dugnadsarbeid, har ikke alle råd til å sende ungene avgårde sammen med sine lagkamerater. Ishockey er ikke som andre lagidretter der det er mange arenaer i nærområdet. Dermed må man reise for å være med på turneringer og spille kamper. Hvorfor kan man ikke da bare velge en rimeligere idrett? Mange erfarer at for akuratt deres barn er det denne idretten hvor man følte seg hjemme. Disse barna elsker hockey, og det er en utrolig kjekk idrett både for barn, unge og foreldre. Kanskje passet man ikke inn i andre aktiviteter, og da er det trist hvis man må velge aktivitet utfra kostnadene og ikke etter hvor barnet føler seg hjemme.

 

Jeg er en forelder som ønsker at barna skal holde seg aktive og ha det gøy så lenge som mulig, uten at størrelsen på foreldrenes lommebok skal være avgjørende. Er man med på denne spleisen, kan det bidra til at man reduserer treningsavgiften, egenandelen ved turneringsreiser osv til de som trenger det mest.

For de med mindre råd

250 kroner innsamlet

Refundert
Anders Ree sitt profilbilde
Ikke-verifisert
Anders Ree
står bak spleisen
Refundert
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Anders Ree er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×