Hjelp Anders å bli kvitt helsegjelden, sånn at han kan leve, og ikke bare overleve
109 225 kr
1 204 givere
68 dager igjen
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

39% av målet oppnådd
109 225 kr39 % av 280 000 kr

Hjelp Anders å bli kvitt helsegjelden, sånn at han kan leve, og ikke bare overleve

Pengene som samles inn går til nedbetaling av helsegjelden til Anders Holst Kjellsen

I 2014 var Anders Holst Kjellsen i en bilulykke, som har gitt ham store nakke- og hodesmerter i ettertid.

Norsk helsevesen fant ikke ut av plagene, og Anders fikk inntrykk av å ikke bli trodd. I denne perioden mistet han jobben på grunn av fravær grunnet smerter. Det ble vanskelig å opprettholde kontakten med venner også. Opp i det hele kom en akutt leddgikt som han fremdeles får behandling for med cellegift. Behandlingen gir han mulighet til å fungere i hverdagen.

Alle disse plagene og smertene har også ført til at han er ufør, og ikke kan jobbe slik han gjerne vil. Anders har fagbrev som anleggsmaskinmekaniker.

På grunn av skadene har han opparbeidet seg helsegjeld, da det norske helsevesenet ikke dekket behandlingen han trengte. Behandlingen fant han frem til selv og via kontakter i Norge fikk han legehjelp/behandling i England. Hjelpen han fikk i England gjorde også at han har lært å kjenne etter hva kroppen trenger. Det gir han tro på en god fremtid. Hele behandlingen har han måttet dekke selv. Det har ført til en helsegjeld på kr 280.000.

Hele livet har han hatt en lidenskap for bil og racing, og den store drømmen hans er å en gang bli norgesmester i racing. Det er mange som har stor tro på han i og utenfor bilmiljøet, og dette er noe han ikke bare brenner for, men noe han virkelig er god til på banen, og tar veldig seriøst. Men før han kan starte å jakte drømmen sin for fullt, er han nødt til å få slettet helsegjelden sin. Dette vil også hjelpe han med bedre livskvalitet, da dette forståelig nok tynger veldig mentalt.

Lidenskapen hans for bil og racing er eneste og beste medisin mot utfordringene han har. Da glemmer han all smerte. Etter ulykken trodde han aldri han skulle få kjøre igjen, og ble også fortalt at han ikke kunne drive med det han elsker. Men han ønsker nå å motbevise seg selv og andre at han kan, og SKAL, nå målet sitt.

Vi ser oss derfor nødt til å spørre dere om hjelp for å oppnå dette målet. Så hvis dere har lyst til å hjelpe Anders på veien, eller har en liten slant til overs, setter vi utrolig stor pris på det.

Alle bidrag hjelper! 

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
VerifisertAnders Holst Kjellsen
Identifisert med BankID
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Tine Moe Leirstein er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×