LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Jeg vil leve og trenger medisin som kan gjøre meg frisk. Håpet og troen er sterkt!

Jeg vil leve og trenger medisin som kan gjøre meg frisk. Håpet og troen er sterkt!

Pengene brukes til behandling ved Aleris Frogner med medikamenter Enherthu, som er en spesifikk medisin for hjernemetastaser av Her-2 positiv brystkreft, med de kostnader behandling/reise fører med.

Brystkreft. 

I 2007 revulosjonerte herceptin behandling av den veldig aggressive, her-2 positive krefttypen. I 2012 smalt den inn i meg, bare fem år etter at det ikke hadde vært behandling gi meg. Kreftrunde nummer 1 ble kurert. Så det ut som. Med hormondempende tok det noen år før kreften ble synelig igjen.

2017; 8x11 cm svulst der lever og galle hadde vært. Kreftrunde nummer to. Behandling med Xeloda, kreften vant. Mirakuløst kom Kadcyla, ny immunterapi, året etter og lever vokste tilbake. Det vet man ikke alltid om den kan. Behandling til våren 2020. Jeg gikk på jobb, jeg trente, jeg fant kjærligheten. Eller, han fant meg. Etter 6 måneder ble det konstatert runde nummer 3, i hjernen. Nå brant det på dass! For det fungerer slik at kreften tilpasser seg og kan bli upåvirkelig av giften som brukes imot den over tid. Noen stoffer holdt på å drepe meg. Tilslutt er "verktøykassa" tom. Onkologene har ikke mer å tilby. Det må være for jævlig være dedikert onkolog, særlig de som har fulgt pasienter over år, og så se bunnen i kassen. De ønsker redde så mange liv som mulig. Nye Metoder og øvrige vurderende instanser er jeg langt mer usikker på. 

De har i mange år prioritert økonomiske hensyn, mer enn etiske og idealistiske, mer enn nestekjærlighet. Og hadde nok ett mindre utvalg av medikamenter å vurdere for bare få år siden, enn nå. Men skal de evne holde "verktøykassa" i god orden, MÅ de henge med.  De henger ikke med mer. 

Familien har vært sterkt rammet av kreft. Først ved min første diagnose, 36 år gammel, så min andre diagnose, før pappa fikk kreft og gikk bort 14 måneder senere i august -21, min tredje diagnose, også fikk mamma uhelbredelig kreft i desember -21. Vi fulgte mamma til graven 01 juni i år. Der står vi nå, lillebror blir snart alene, om ikke de virksomme medisinene tas ibruk også her til lands.

Lang historie kort, jeg trenger hjelp. De eneste som kan administrere Enhertu om dagen er Aleris Frogner. Dit må jeg, hver 3 uke. jeg må be om en spleis, be om en kronerulling. Behandlingen vil koste ca 500 000kr for hver 12 ukers behandlingsrunde.

Jeg vil leve og trenger medisin som kan gjøre meg frisk. Håpet og troen er sterkt!

312 250 kroner innsamlet

752 givere
Avsluttet 26.09.2022
31% av 1 000 000 kr
Verifisert
Siw Reidun Jakobsen mottar pengene
Arne-Johan Jakobsen sitt profilbilde
Verifisert
Arne-Johan Jakobsen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
E-post
Bygg inn
Arne-Johan Jakobsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×