Valgfritt bidrag til etterlengtet utbedring av aktivitetspark på Skotfoss Oppvekstsenter (skolen)
5 600 kr
29 givere
23 dager igjen
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

11% av målet oppnådd
5 600 kr11 % av 50 000 kr

Valgfritt bidrag til etterlengtet utbedring av aktivitetspark på Skotfoss Oppvekstsenter (skolen)

Innsamlet beløp går uavkortet til utbedring av aktivitetsparken. Pengene går direkte inn på FAU sin konto, og øremerkes dette prosjektet. Desto mer midler vi klarer å samle inn, desto mer innholdsrikt og gøyalt blir området vi er i gang med å utbedre.

Skotfoss oppvekstsenter har idag 154 elever i 1-7.klasse i tillegg til barnehagen. Elevene er heldige som får vokse opp på en god og tradisjonsrik skole i et lokalmiljø. Å tilhøre en mindre bydel kan også være utfordrende, spesielt med tanke på fordeling av kommunale driftsmidler til f.eks vedlikehold av bygningsmasse og utearealer. 

Dagens lekeplass er oppført i 1998 og svært preget av tidens tann. Den er plassert i sandbassenget mellom skolen og elva, og inneholder idag aktivitetselementer som husker, klatrestativ og hinderløype. Verken skolen eller kommunen har midler til helt nødvendig umiddelbar utbedring. 

FAU (Foreldrenes arbeidsutvalg) tok saker i egne hender, og har som en start fått tildelt 400.000 fra Sparebankstiftelsen DNB!! Dette hjelper oss et stykke på vei, og prosessen er igang sammen med Sørensen Maskin og lekeplassprodusenten Søve As.  Vi satser på åpning til skolestart 17.august 2022. Det koster "skjorta" med alt fra prosjektering, utskifting av støtsand til innkjøp og montering av nye sertifiserte lekeapparater, men barna våre fortjener virkelig en skikkelig aktivitetspark i nærmiljøet å utfolde seg i både i og etter skoletid. 

Vi håper derfor du/din familie og besteforeldre og tanter/onkler og det lokale næringslivet ønsker å gi et lite bidrag. Gjør det idag! Det kommer til å bli så bra! 

Opprettet av
FAU Skotfoss Oppvekstsenter

VerifisertHelene Marum Hoppestad er ansvarlig for spleisen

Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Helene Marum Hoppestad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×