LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for STØTTE TIL FERIETUR OG AKTIVITETER FOR BARN I LAVINNTEKTSFAMILIER, RUS, OVERGREP OG PSYKISK HELSE

STØTTE TIL FERIETUR OG AKTIVITETER FOR BARN I LAVINNTEKTSFAMILIER, RUS, OVERGREP OG PSYKISK HELSE

Alle pengene som samles inn går til ferie og aktivitetstilbud i Hjerterom arbeidet vårt.

Organisasjonen ATROP er en bruker- og pårørende organisasjon som har som formål å drive et lavterskeltilbud og ett etterverntilbud for enkeltmennesker og familier som har opplevd avhengighet, traumer, rus og overgrep, eller som sliter med psykisk helse. Vi er stasjonert i Kristiansand og Arendal, men vi er landsdekkende og har brukerhenvendelser fra det langstrakte land Stavanger, Oslo, Trondheim osv. I ATROP møter du mennesker som kombinerer fag og erfaringskompetanse.

En god og trygg barndom skal vare hele livet. Vi ønsker å bidra til at det skal skje.

Vi har i 10 år fått midler fra Bufdir til å drive «Hjerterom» et støtte og aktivitetstilbud for lavinntektsfamilier, for familier som har erfaringer med rus, traumer, overgrep og psykisk helse. De siste årene har vi hatt tett opp mot 800 små og store brukere med oss på forskjellige ferieturer  og aktiviteter, men i år skjedde det utenkelige vi fikk avslag på søknaden i likhet med mange andre organisasjoner. Dette er en tragedie for oss i ATROP og for mange av våre brukere. ATROP har sendt inn klage til Bufdir og vi har også tatt kontakt med en rekke politikere i håp om at noen engasjerer seg og ser nytteverdien i tilbudene vi tilbyr brukerne våre. Gode barndomsminner varer hele livet, men det gjør også de dårlige. Vi i ATROP ønsker å skape gode minner for barn som har opplevd rus, overgrep, traumer, psykisk helse og lavinntekt tett på kroppen. Når foreldrene har opplevd traumer så forplanter det seg nedover i generasjonene og vi i ATROP ønsker å forebygge og skape gode barndoms minner og opplevelser med trygge voksne rundt.

ATROP har i år måtte avlyse 4 dager tur til Rossfjord i slutten av juni, 4 dagers tur til Skottevik feriesenter i starten av august samt en overnattingstur til Abra Havn for tett opp mot 800 små og store brukere. Vi har også måtte avlyse Skylind trampolinepark, Aquarama badepark og bowling. Vi har også en ferietur til Hovden som henger i en tynn tråd om ikke vi får medhold på klagen vi har sendt inn. Vi har nå en brukergruppe som er svært opprørt over å miste viktig tilbud i sommer. Her er det mange barn i lavinntektsfamilier, familier innenfor rus, overgrep, og vold i nære relasjoner som virkelig hadde hatt glede og stor nytte av disse familieturene i sommer.

Vi håper at du som leser dette gir et bidrag og derved indirekte er med å arrangere ferietilbud og aktiviteter for barn og deres familier som er i sårbare livssituasjoner. Skulle vi få medhold på klagen vår, vil midler gjennom spleis, gi oss muligheten til å utvide tilbudet så familier som hvert år står på venteliste også får et ferie og aktivitetstilbud.

Vi håper du vil Hjelpe oss å hjelpe.

Ta gjerne en titt på vår hjemmeside www.atrop.no for mer informasjon.

Vi håper du har lyst å støtte oss og det viktige arbeidet vi gjør.

STØTTE TIL FERIETUR OG AKTIVITETER FOR BARN I LAVINNTEKTSFAMILIER, RUS, OVERGREP OG PSYKISK HELSE

3 300 kroner innsamlet

13 givere
Avsluttet 24.08.2022
1% av 200 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Silje Camilla Kveldro er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×