LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Sommerkvikk 2022 -  vil du bidra til gratis buss i Øvre Eiker i sommer?

Sommerkvikk 2022 - vil du bidra til gratis buss i Øvre Eiker i sommer?

Alle midlene som samles inn går til Sommerkvikk 2022. Om Øvre Eiker idrettsråd skulle være så heldige å få mer midler enn vi trenger, vil vi fordele midler til medlemmer i Øvre Eiker idrettsråd som arrangerer gratis sommerskole for barn i 2023.

Øvre Eiker idrettsråd arrangerer gratis sommerskole i 20 dager " Sommerkvikk 2022. 

                                                                     

VÅR UTFORDRING: Utfordringen vår er at busstilbud og andre innkjøp har blitt dyrere enn i fjor. Videre ønsker arrangørklubbene våre å benytte midlene til å gi ungdom under 18 år flere sommerjobber ved å allokere noen av midlene fra Ruslebussen vår. Slik tankegang liker vi i idrettsrådet, men vi sliter med få det til. 

Fire engasjerte idrettsforeninger bidrar med frivillighet og engasjement blant sine medlemmer og arrangerer Sommerkvikk 2022.  Bakke IF, Vestfossen Idrettsforening, IF Eikerkvikk og ECT Eagles arrangere hver sin uke. Øvre Eiker kommune har gitt oss midler gjennom tildeling av sommerskolemilder. Videre har vi fått midler og stor tillit fra Gjensidige stiftelsen.

Over 20 dager har vi som mål å skape

  •  3700 gratis dagplasser med masse ulike aktiviteter fire steder i kommunen 
  •  Vi serverer gratis lunsj  alle dager. 
  • Vi gir over 50 sommerjobber til ungdom under 18 år. 
  • Vi bidrar med gratis busstransport til og fra alle dager - håper vi, da.

Vil du være med å bidra til at vi får dette til?

Vi håper Øvre Eikers næringsliv og innbyggere kan være med å bidra til den summen vi mangler. Ruslebussen vil gå innom Skotselva, Hokksund, Røren Darbu og Vestfossen i 20 dager. Morgen og kveld  vil bussen kjøre med ankomst og avreise når Sommerkvikk 2022 slutter og starter for dagen der den arrangeres den aktuelle uken. På denne måten kan  barn komme seg til  gratis Sommerskole hos oss i 20 dager med trygg kollektiv transport fram og tilbake hver dag. Det er vel ikke noen hemmelighet at foreldre også får roligere dager når barna kan kjøre selv fram og tilbake.  Vi sikrer også at sårbare barn som sårt trenger busstilbudet for å være med oss alle dagene kommer seg til oss.  Samtidig sparer vi miljøet så her vinner flere enn oss i Sommerkvikk!

Om vi skulle være så heldige å få inn mer midler enn vi trenger, på denne spleisen, vil vi sette disse til side og benytte de til aktivitetstilbud til glede for ALLE foreningene og medlemmene av Øvre Eiker idrettsråd råd i 2023. 

Vennlig hilsen oss i Øvre Eiker idrettsråd

Sommerkvikk 2022 - vil du bidra til gratis buss i Øvre Eiker i sommer?

4 520 kroner innsamlet

23 givere
Avsluttet 18.06.2022
7% av 60 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
ØVRE EIKER IDRETTSRÅD er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×