Prosjektbilde for Økonomisk støtte til familier som gruer seg til sommerferien!

Økonomisk støtte til familier som gruer seg til sommerferien!

Alle pengene går direkte til vanskeligstilte familier!

Hei alle dere fine mennesker på Internett!

Jeg heter Kristin Gjelsvik, og driver en stor Instagramkonto i Norge (@kristingjelsvik). Julen 2021 startet jeg en spleis for å gjøre høytiden litt kjekkere for familier som gruet seg, grunnet trang økonomi... Responsen var overveldende! Både fra dem som trengte hjelp, men også fra alle som bidro. 1 krone, 5 kroner, 100 kroner, 1000 kroner. Ingen beløp var for små, og tilsammen samlet vi inn over 400.000 kroner. Pengene gikk direkte til de familiene som trengte det mest, og jeg blir fortsatt varm i hjertet når jeg tenker på at over 130 familier fikk en litt kjekkere jul!

Det er fryktelig mange som sliter økonomisk, og da blir høytider ekstra vanskelig. Det er mange som gruer seg- ikke bare til jul, men til sommerferien også! Med trang økonomi, må man ofte velge mellom regninger eller kjekke opplevelser for barna... Sorgen over å ikke kunne gi den beste julen eller sommerferien for barna sine, kan være fryktelig stor og tider man egentlig skal glede seg til, kan fort bli noe man gruer seg mest til!

Fellesferien nærmer seg med stormskritt, og jeg ønsker at vi i fellesskap skal bidra til at ferien blir ekstra hyggelig for de som gruer seg... For familiene som ikke har råd til å gjøre noe hyggelig, og som ikke en gang kan ta seg råd til en is på en varm sommerdag!

Jeg ble skikkelig lei meg da jeg hørte at Tysenfryd innfører ekspresspass, hvor alle som er villige til å betale 300 kroner ekstra, kunne slippe foran i køen til så mange som åtte av fornøyelsesparkens største attraksjoner. Denne prisen kom i tillegg til inngangsbilletten på omtrent 440–500 kroner, som er MYE for en familie med dårlig råd. Jeg leser i VG at de har valgt å trekke tilbake dette, noe som er flott, for er det noe vi ikke trenger, er det enda større forskjeller i samfunnet, og økte klasseskiller mellom barn. Tommel opp for at Tusenfryd endrer dette, men jeg synes likevel det er viktig å si ifra om at dette er en trist utvikling!

Å være mamma eller pappa med dårlig råd, er vanskelig i seg selv, og det blir ikke akkurat lettere hvis man må forklare hvorfor barnet eller barna ikke kan få komme frem i køen slik de andre. Dette er både vondt. Og unødvendig! Hvorfor skal disse foreldrene bli plassert i en sånn ubehagelig situasjon i det hele tatt?

Dessverre vet vi at mange sommeraktiviteter koster flesk, og det barna ofte har mest lyst til, gjør ekstremt vondt for lommeboken!

Bli med på å gjøre sommeren litt finere for disse familiene ved å gi et lite bidrag. INGEN beløp er for små, og alle monner drar! Alle beløp tas imot med stor takk, og går utelukkende direkte til disse familiene!  

På forhånd tusen takk, kjære medmennesker! En god sommer ønskes dere alle 💜

Stor klem fra Kristin 

Økonomisk støtte til familier som gruer seg til sommerferien!

272 410 kroner innsamlet

1 555 givere
Avsluttet 22.06.2022
Kristin E Linde Gjelsvik sitt profilbilde
Verifisert
Kristin E Linde Gjelsvik mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Kristin E Linde Gjelsvik er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×