LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for STØTT UKRAINSK NØDHJELP NÅ

STØTT UKRAINSK NØDHJELP NÅ

Alle penger som samles inn går uavkortet til nødhjelp og transport av utstyr til Ukraina

Alle penger skal gå uavkortet til transport, busser og drivstoff. Vi sender nødhjelp til Ukraina via etablerte kanaler. Vårt samarbeid med den Ukrainske ambassade gjør at veien fra donasjon til hjelpen når frem er svært kort!

Vi har i den siste tiden blitt vitne til grusomme og sjokkerende bilder fra et land, midt i Europa. I skrivende stund har over 3 millioner mennesker blitt drevet på flukt fra hjemlandet sitt. Svært mange er nå i nabolandene til Ukraina. Landet med flest flyktninger er Polen, med over 3.2 millioner mennesker pr 11.5.2022.

De fleste som rømmer er kvinner og barn samt en del eldre menn. Alle menn mellom 18 - 60 har ikke lov til å forlate landet. De må bli igjen å kjempe mot en militær overmakt. Familier blir splittet opp og kommunikasjon er vanskelig. Svært mange vet ikke om en far, en sønn eller ektemann er i livet.

Disse uskyldige menneskene trenger din hjelp NÅ! Vi går mot den verste flyktningekatastrofen i moderne tid, i hjertet av Europa.

Det som er i akutt mangel nå er medisiner, medisinsk utstyr, mat som enkelt tilberedes, hygieneprodukter og annet til barn og unge.

PUTE har i dag en sentral ved Skur 44, midt i Oslo. hvor vi sortere, pakker og gjør klart forsendelses som skal ned med busser fra enten oss eller via andre busser som går ned. Vår hovedoppgave er å koordinere, sponse og gjøre andre busser bedre. Vi samler ressurser og gjør alle som vil bidra mer i stand til å gjøre en avgjørende forskjell.

PUTE holder til ved Skur 44 - Akershusstranda 53 - 0150 Oslo

STØTT UKRAINSK NØDHJELP NÅ

2 800 kroner innsamlet

8 givere
Avsluttet 15.07.2022
2% av 100 000 kr
Vegard Skoglund Skjefstad sitt profilbilde
Verifisert
Vegard Skoglund Skjefstad mottar pengene
Kristian Åsheim sitt profilbilde
Verifisert
Kristian Åsheim
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Kristian Åsheim er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×