LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for "EARTH ART" bli med på et kunstprosjekt, en opplevelse for alle unge som eldre.

"EARTH ART" bli med på et kunstprosjekt, en opplevelse for alle unge som eldre.

Innsamlingen går til å anlegge en tilrettelagt "Earth Art" kunst sti for opplevelser, tanke og refleksjon i vakker natur i Natthagen- Julussdalen. En opplevelse for alle, barn, unge, voksne og eldre.

Du kan bli med å realisere en viktig "Earth Art" kunst sti på Natthagen, kunst og kultursenteret i Julussdalen, mellom Glomma og Osensjøen en sti for barn, ungdom, voksne og eldre. Du kan være med på å gjøre en forskjell, være med  å gi verdifulle opplevelser i naturen. Hvor natur og kultur smelter sammen til en enhet. 

"Earth Art" er forløperen for det mer kjente begrepet "Land art". 

Ideén fikk vi etter å ha besøkt Barfotastigen i Korpo/ Korppoo, Finland sammen med venner i 2014. Ideen trengte tiden for å modnes.  

Sammen bygger vi en dynamisk tilrettelagt kunst sti i en spennende liten skog, med tema: "Earth Art sti". Ved stien skal det settes opp "meditasjonspunkter". Du kan gå inn, stå stille, sitte ned, og kanskje overnatte. Kunstverkene langs stien bygges av naturmaterialer på stedet, eventuelt andre materialer som man finner, av kunstnere og andre.  Ett område er planlagt for barn og unge og ett for "folk flest". 

Det første/ siste meditasjonspunktet blir huset "Omega" har vi startet med den amerikanske kunstneren Adrianne Tamar Arachne. Det blir et ca. 3/ 4 meter opplevelse å være inne i. 

Nå skal vi anlegge selve stien som skal slynge seg gjennom en liten skog. 

Det er "Earth Art stien"  vi trenger pengeinnsamling til, kronerulling, crowdfounding for å få gjennomført. Det skal tas ned trær, lage stiunderlag, rydde trær, kviste, anlegge, planere.

Siden prosjektet er dynamisk vil meditasjonspunktene bli anlagt/bygget sakte men sikkert. Stien er og skal være et dynamisk prosjekt og i stadig utvikling, følg med på oppdateringene.

Innover her i bjørkelunden skal kunst stien fortsette, rundt bjørk og rogn, innover granskogen og nedover mot furua. fra det lyse til det mørke. Spennende blir det.

Vi har fått anbud (spør oss) fra trefellingsfirma for å anlegge "Earth Art stien" og vi skal planlegge sammen slik at det blir en tilgjengelig opplevelse for alle aldre.

Hva får du igjen for å være en bidragsyter? Du blir invitert til førvisning av stien . Du vil få ditt navn på en plakett ( hvis du ikke vil være anonym) som blir satt opp på egnet punkt langs stien. 

VIKTIG: På oppdatering 5 oppfordrer vi deg til å abonnere på nyhetsbrev slik at du får invitasjon til førvisning av prosjektet. 

Natthagen har ett slagord: "Opplev kunst og kultur i vakker natur",  du kan bli en bidragsyter, sammen setter vi sterkere fokus på å se, sanse og oppleve i naturen, med naturen. 

Tusen takk for støtten 

Vennlig hilsen 

Robert og Trond E i www.natthagen.no

"EARTH ART" bli med på et kunstprosjekt, en opplevelse for alle unge som eldre.

25 755 kroner innsamlet

68 givere
Avsluttet 06.09.2022
25% av 100 000 kr
Robert Ibrahim Khoury sitt profilbilde
Verifisert
Robert Ibrahim Khoury mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Robert Ibrahim Khoury er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×