Spleis for Pryd brodering
77 200 kr
267 givere
10 timer igjen
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

40% av målet oppnådd
77 200 kr40 % av 190 000 kr

Spleis for Pryd brodering

Alle pengene som samles inn går til Pryds nye broderingsmaskin

Små bedrifter er utrolig sårbare. Det har min lille broderingsbedrift Pryd kjent ekstra godt på den siste uken, etter at broderingsmaskinen min tok kvelden. Det sitter ganske langt inne for meg å starte en Spleis, men nå er det rett og slett litt krise for Pryd, og siden jeg har fått mange meldinger fra folk som ønsker å bidra, så føles det for teit å la min egen stolthet komme i veien. 

Jeg heter Line Lønning, og i mars 2019 kjøpte jeg meg en brukt broderingsmaskin på finn.no, for å kunne ha et prosjekt som bare var mitt mellom frilansoppdragene jeg hadde som grafisk designer og illustratør. Det ble Pryd, og før jeg visste ord av det så var Pryd min fulltidsjobb - og den drømmejobben jeg alltid har drømt om, men likevel ikke en gang hadde klart å se for meg. Jeg brenner for miljø, dyrevern, mental helse, likestilling og manfold, gjenbruk og reparasjon, og har gjennom Pryd funnet min lille nisje og platform til å jobbe med de sakene jeg er opptatt av. Pryd holder til på Consulatet i Stavanger Øst

Jeg er utolig stolt over å ha holde det gående gjennom både pandemi og skattesmell, og valgte i 2020 å sprette opp BSU-kontoen min for å holde Pryd gående - og jeg kjenner jeg er ikke klar for å gi opp drømmejobben helt enda!

Jeg var midt i broderingen av noen forhåndsbestilte følelser-gensere når broderingsmaskinen min begynte å streike, og etter å ha drevet feilsøking med reparatører på telefon hele dagen etter, har jeg kommet frem til at broderingsmaskinen min må sendes til verksted i Oslo. Jeg vet enda ikke helt sikkert hva som er galt, og dermed heller ikke hvor kostbart og tidkrevende det blir å reparere broderingsmaskinen min. For å unngå å hastebestille inn nye deler fra Sør-Korea før vi vet helt sikkert hva som faktisk er galt, så ønsker jeg heller å benytte annledningen til å endelig skaffe meg den sårt etterlengta broderingsmaskin nr 2. Så lenge jeg har en fungerende maskin har jeg også en inntektkilde, og da kan jeg få satt av penger til å reparere den gamle maskinen litt mer på sikt. 

Den nye broderingsmaskinen jeg ønsker meg er på lager hos leverandøren i Oslo, så nå er alt jeg mangler en overkommelig finansieringsløsning. Maskinen er en SWF EST1501C, og den er kraftigere og har 15 nåler, 9 flere enn den jeg har nå. Den vil koste meg 182.500 kr inkludert mva. Spleis tar 4,6% i gebyr, så jeg har runda litt opp og satt beløpsgrensa på spleisen til 190.000 kr, men jeg forventer på ingen måte å få inn noe i nærheten av hele beløpet. Alt hjelper, virkelig! Målet mitt er å få reparert den gamle broderingsmaskinen etterhvert  og ha to maskiner, og dermed kunne øke produksjonen min nok til at Pryd også blir mer økonomisk bærekraftig fremover. 

Jeg blir utrolig takknemlig for alle bidra, uansett hvor små! Har du ikke lyst eller muligheten til å gi, så har jeg også fullstedning forståelse for det. Jeg har spart så mye jeg kan til maskin selv, og vil eventuelt prøve å få et lån på beløpet som gjenstår. Jeg har også blitt tilbudt en leasing-avtale, men jeg er ikke så komportabel med å betale så mye for en maskin som jeg ikke kan få en garanti på at blir min etter at leie-avtalen er avslutta. Så selv om jeg helst skulle ha klart å finne ut av alt dette helt selv, så setter jeg så stor pris på alle de som ønsker å hjelpe og støtte Pryd - enten det er å bidra til spleisen, kjøpe et gavekort eller andre produkter fra lageret mitt i nettbutikken, eller bare dele Pryd og spleisen til en venn eller to. 

Du kan bidra til spleisen med et valgfritt beløp, eller du kan velge mellom belønningnen jeg har satt opp nedenfor. Det kan også være at det dukker opp noen flere belønninger etterhvert. Det er også fortsatt mulig å handle i nettbutikken, hvor jeg også selger gavekort. Tusen, tusen takk for alle heiarop og eventuelle bidrag, store som små! <3

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Line Lønning
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Line Lønning er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×